keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

Ja toinen mielipide - nyt ruuasta

Mitenköhän tämän nyt ilmaisisi - sillälailla rakentavasti ja kauniisti.. No, vaikka niin, että se on aivan sama syötkö ilkeitä hiilareita, hyviä hiilareita, tosi tyytyväisiä rasvoja vai pelkkiä proteiinipatukoita mutta jos et syö etkä liiku järkevästi - sinulla varmastikin voi olla huono olo.
En itse usko karppaamiseen vaikkakin se ilmeisesti toisille sopii. Enkä kylläkään muihinkaan "ihmekuureihin" koska paastoamallakin pystyy pudottamaan painoaan mutta takaisinhan se sitten paukahtaa. Kun hyvistä perusruoka-aineksista tekee tavallista perusruokaa, juo riittävästi päivän aikana nesteitä ja nukkuu vuorokaudessa tarpeeksi, pitäisi siitä jo olo parantua.  Ei tarvitse olla täysin ilman leipää, tai täysin ilman perunaa -mutta ei myöskään tarvitse vetää joka ilta puolikasta limppua tai täysinäistä pastakattilallista. Tai keksipakettia..
Usein helpoin tie ruokavalionsa skarppaamiseen on se, että viikon verran kirjaa mitä syö ja milloin. Siitä yleensä jo näkee jäävätkö aamiaiset välistä, tuleeko syötyä välipaloja vaan jääkö kaikki yhden aterian varaan. Elikä vähemmän sekoiluja erilaisten kuurien kanssa ja enemmän panostusta raaka-aineisiin ja panostusta tavallisiin rutiineihin.
Oma skarppaus tähän pimeään aikaan tapahtui kaivamalla pitkästä aikaa esiin blenderin. Karpaloita, viinimarjoja, vadelmia, mansikoita ja turkkilaista jugurttia - pyörryttävän hyvää. Työkaveri käyttää jugurtin tilalla soijamaitoa ja lisää myös leseitä. Itselläni on tilauksessa uusi tuttavuus Saskatoon, jonka makua innolla odotan. Linnan tila sijaitsee täällä Lohjalla, toimitukset onnistuvat ilmeisesti myös Helsinkiinkin ja mukavaa on, että itse tilallisena toimii entinen työkaverini perheineen. Erittäin hauskaa - ympäri mennään ja yhtään tullaan!
Saskatoon tuotteita

1 kommentti:

GiaFH kirjoitti...

Oi ihanaa Norppa! Minäkin kannatan pikemminkin skarppausta.

Karppaus ei vaan onnistu koska perunamuussi. Ja tällainen on rohkeaa puhetta nykyään. =)

http://mustikkasmoothie.blogspot.com/2012/02/laiha-ja-tietysti-onnellinen.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...