keskiviikkona, toukokuuta 23, 2012

Sano miltä näyttää

Pääsin tänään eräänlaisilla messuilla tekemään puristustestin. Kieltämättä hieman jännitti, koska pelkäsin olevani todellinen heikko-peikko mutta uteliaisuus voitti. Optimistina toivoin etukäteen, että puristusvoimani olisi ikäluokkani keskitason yläpäässä, ja niinhän se olikin. Tosin, testaajakin nyökkäili melkein huomaamattomasti, kun totesin, ettei sillä tuloksella vielä juhlita, koska ikäryhmäni puristusvoima ei taida keskiarvoltaan olla kovinkaan vaateliasta. Olen myös kantaessani eräitäkin kaappeja, lipastoja, laatikoita & sitäsuntätä -roinaa, huomannut etten ole hirveän vahva. Kannan ajatuksen voimalla, en lihaksilla.
Kävimme testaajan kanssa myös keskustelun. "Tiedätkö paljonko viikossa pitäisi liikkua? - Todellakin tiedän. "No mistä luulet, että johtuu ettet silti liiku tarpeeksi?" - Varmastikin laiskuudestani. " Hän katsoi minua pitkään ja sanoi. "Jos ajattelemme jollakin lailla, niin saatamme käyttäytyä niin. Minä näen edessäni sporttisen ja liikkuvaisen ihmisen." Katsoin häntä pitkään, hymyilin ja lupasin ajatella asiaa. Nerokasta. Ajattelet siis olet.
Toinen näkökulma keskusteluumme oli tuo lyhyt mutta aidon tuntuinen kanssa käyminen. Entä jos useammin sanoisimme ihmisille miltä he näyttävät tai kuullostavat?

2 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Ajattelet siis olet: "Kannan ajatuksen voimalla."

Käytännöllistä.

Mitäpä mietit?

Norppa kirjoitti...

Vahvuutta, tekniikkaa, liike-energiaa ja sitä että jos ei muuten niin sitten tuurilla.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...