perjantaina, kesäkuuta 08, 2012

Hei hei hyttyset


Hyttyset - nuo kesän kiusankappaleet ja suvisen riemun ryvettäjät. Minkäs teet, aina niitä on ja yksikin on liikaa.
Aiheeseen liittyen naapuri bongasi löytöjen löydön; keraamisen hyttyssavuastian!  Kiekura pysyy pienen ulokkeen avulla irti pohjasta ja savu pääsee nousemaan kannen rei`stä. Esteettisempää ja käytännöllisempää, ja ehkä jopa turvallisempaa kuin pelkän kevyen metallipalan päässä polttaminen. Yksi kippo pöydälle ja toinen jalkoihin niin ainakin muutama inisijä pysyy kauempana.

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tosi kaunis! Ja lisäksi vielä turvallinenkin...

Norppa kirjoitti...

Eikö olekin yllättävän kivannäköinen, eikä tyypillinen suomalainen muovinen mötikkä? :) Vastaavanlaisia on kyllä ollut jo ns. kädentaitajilla myynnissä parinkympin hintaan torilla mutta silloin kynnys nousee pitää hyttyssavuja esim. jaloissa kivetyksellä. Nämä perusmalliset lähtivät hintaan 2 kpl/3 eurolla, mikä on ihan edullinen hinta tällaisella käyttötavaralle.

Jael kirjoitti...

Hyvän näköinen hyttyspelotin;D
Tuollaisen tarttisin minäkin!

MissJenny kirjoitti...

Täydellinen tuote! Mistä noita saa?

Norppa kirjoitti...

Yritän olla nyt hehkumatta sitä liikaa koska kyse on "vain" hyttyssavuastiasta MUTTA koska hyttysten kanssa menee hermo, ja kaikki mikä oikeasti pitää ne loitolla, on vain niin tervetullutta, että melkein itkettää.
Nyt käytännössä on huomannut, että koska tuo alusta on juuri sopivan kokoinen ja toimiva niin se tulee helposti otettua myös pihalla viereen kun kaivaa tms kun se kerran pysyy pystyssä. Voisin myös kuvitella, että kätevä lapsi- ja eläinperheissä kun kerran on kannellinen malli.
Ja asiaan eli vastaus kysymykseen: Säästöpörssistä tai Tarjoustalosta - onkohan niin, että kummatkin ovat osa Tokmanni-ketjua..? En ole perehtynyt mutta pitäisi siis löytyä ympäri valtakuntaa. Kerroinko jo hinnan? KAKSI kpl/ 3 egeä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...