sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Kesäkahvilla Mattolaiturilla

Sain perjantaiksi houkuttelevan kutsun kylmiä ja kuumia Starbucksin kahveja Mattolaiturille. Sain seuraani meren rantaan myös  kaivatun entisen työkaverin, joten visiitti oli todellinen win-win kauniina kesäaamuna.
Kuumia kahveja maistatti Terhi Huuskonen SSP Finlandilta, lentokentän Starbucks-kahvilan Store Manager. Starbucksillahan on Suomessa kahvila vain lentokentällä ja tuntui hieman erikoiselta, että nyt kun he avaavat toisen pisteen, niin sekin avataan lentokentälle. Ehkä kyseisen ketjun kahviloista voisivat vähitellen nauttia muutkin kuin vain lentelevät suomalaiset?
 En muuten ollut rekistöröinytkään, että vaaleapaahto on happoisempaa kuin tummapaahto. Eli jos kärsii närästyksestä, kannattaa valita tummapaahtoista kahvia. Olin kuvitellut asian olevan päinvastoin.
 Tarjolla oli myös kylmää kahvia, joka kesäkuumalla on houkutteleva ja ehkä tällä kertaa kiinnostavampi vaihtoehto. Frappuccinoja esitteli Heta Holopainen, Arla Ingmannin edustajana (joka siis on kylmien ready-to-drink-juomien jakelija Suomessa). Makuina tarjottiin Mocha, Coffee ja Vanilla, joista viimeksi mainittu on tämän kevään uutuus Suomen markkinoilla.


Hyvänä vieraana testasin kylmiä kahvijuomia myös kotikentällä. Puutarhatuolissa kesätorkuista haaveillut mies sai käteensä Mochan ja puutarhakeinussa istunut naapurin rouva sai tuon Vanillan. Kumpikin diggasi. Omaan makuuni kolahti tuo Mocha ja jälkkäriksi kuumana kesäpäivänä nappaisin tuon Vanillan, esim. raparperiomenapiirakan kanssa.

ps. jotain spesiaalia on tuossa Starbusksin kotisivun aloituksessa "Lets create jobs for Usa". Tuota asennetta voisi olla lisää meilläkin. www.starbucks.com

2 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Kuullostaa varsin rentouttavalta perjantain viettotavalta :)

Norppa kirjoitti...

Kesällä kaupungissa on mukavaa olla ajoissa liikkeellä. Ehdin vielä istumaan ennen tilaisuutta Kaivopuistossa rappusilla ja ihailemaan merta ja ällistelemään miten hyvin nettiyhteys toimii. Oli kaunista, rauhaisaa ja myös helppo keskittyä. Enemmän ihmisten pitäisi myös tehdä töitä muualta kuin toimistoista.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...