keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Jäitä (jalkaan) hattuun ja raveihin!

Kymmenen päivää Tukholmaan ja istun töissä jääpalapussi jalan alla. Tragikoomista, että kaiken kröhäilyn jälkeen, tämä on niin bonussektoria ettei tottakaan. Etenkin kun aiemmin ei ole ollut ongelmia jalkojen kanssa. Mutta eipä tässä muu auta kuin ottaa huumorilla ja buranalla. Lopusta tulee taas historiaa. Kätevää myös ettei tule ajateltua keuhkoja kun sattuu jalkapohja.
Kävin tänään myös ensimmäistä kertaa tuhanteen vuoteen aamujumpassa. Ja yllis pyllis, MIKÄÄN ei ollut muuttunut. Ehkä osuin retrotunnille, en tiedä mutta mietin kyllä useasti että olisikohan kaikkien mielenterveyden kannalta hyvä alkaa miettimään suomalaisille jumppatunneille muita kuvioita kuin askel viereen ja kyynärpää polveen. Varmasti sinänsä aivan hyviä liikkeitä mutta vartin ympäri pyörimisen olisi voinut käyttää muuhunkin. Tiedän, ei sille tunnille ole pakko mennä mutta onko vaihtoehto se että "muokkaus"-tunnit pysyvät kaksituhatta vuotta samoina, vai että liikkeet muuttuvat ja kehittyvät niin kuin maailmakin. Toinen juttu ohjatuilla tunneilla on ohjauksen puute. Puolet jengistä teki punttien kanssa liikkeitä päin männikköä. Tietysti ryhmätunnille tullaan omalla vastuulla, eikä ohjaaja ehdikään jokaisen luokse mutta jos oikein tarkkaan sieltä edestä katsoo, ja huomaa että selän, jalkojen tai käsien asento on 70% väärin, kannattaisi yksinkertaistaa sarjaa ja keskittää tuntilaisten energia puhtaan liikkeen toistamiseen.
Matkalla töihin(ennen kuin minkki p soitti ja varmisti missä tapaamme ennen Vermo-iltaamme) näin myös entisen työkaverini Pöhkön, joka pahaa aavistamattomana yritti liueta näkyvistä iphonet korvilla mutta volyymia lisäämällä sain hänen huomionsa. Sovittiin treffit ja lupasin tarjota liköörit. Pöhkö true Cramps diggarina tietää mikä vanhempaan naiseen tehoaa.
Eipä tässä sitten muuta kuin innolla odottamaan illan V5 lähtöä.. Käsitteet eivät ihan ole hallussa, enkä kyllä enää muista miten(tai miksi) kaksaria pelattiin mutta Minkki P lupasi ottaa pankkikortin haltuunsa, ettei mahdollinen pelihulluus vie kokonaan turmioon. (kyllä, katsoin eilen myös Las Vegasin) Iiii-ha-ha-haaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jalat särkyvät jos juoksee lenkkareilla. Ne ovat enemmänkin hipstereiden näyttäytymisvaatekappaleita.

Tosimies ja -nainen käyttää näitä

Norppa, Noora kirjoitti...

mut hipsterithän pitää Conversen tennareita, ei mitään asicsen rumia liikkumista tukevia jalkineita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...