perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Mobiililukijalta terveiset ja uudet tossut

Sain mukavan soiton tänään Vihdistä. Olen saanut siltä suunnalta myös paljon huolehtivia maraton-aiheisia tekstiviestejä. Ne ovat ilahduttaneet. Tänään neuvo liittyi kevyesti ottamiseen ja iiseilyyn. Taisipa neuvo liittyä myös ns. viimeiseen lenkkiin. Mihin jouduin toteamaan, että tämän hetkisen "jalkatilanteeni" vuoksi olen jo ottanut valmiiksi iisisti, että sinänsä muutos ei voi olla kovinkaan radikaali.
Viestien lähettäjä on muuten tämän blogin vakituinen mobiili-lukija. Lukeminen tapahtuu puhelimen kautta linja-autossa, ja siksi esim. nämä luennat eivät näy google analystcisissä paikkakuntana. Siis myös Helsinki-Vihti välillä julkisessa liikenteessä ollaan tämän blogin ystäviä.
Mobiililukija myös kehoitti muita lukemaan enemmän mobiilisti. Se on tätä päivää.
Tänään ostin yllätyksellisesti myös uudet lenkkitossut. Sinänsä yllättävä veto. Pohjallisia lähdettiin hakemaan, tossut tuli. Mutta olipa sitten asiallinen myyjäkin, ja asiallista ostosseuraa. Ms C oli ottanut kahvia termokseen ja kuksan(!) mukaan, joten mikäs siinä oli odotellessa myyjän vapautumista höyryävä kuksa kädessä keskustan Intersportissa.. Pisteet kyllä hyvästä ja rehellisestä palvelusta. Tietysti mielipiteitä asioista löytyy niin monta kuin on alan harrastajaakin mutta viehätti ettei suht arvokkaita pohjallisia myyty vain sen vuoksi, että asiakas tuli niitä ostamaan, vaan ovelasti myytiin kolme kertaa kalliimmat tossut. Vieläpä niin että asiakas oli valintaansa tyytyväinen vielä myöhemminkin. Haluan samaan myyntikoulutukseen missä se kaveri on ollut!
Tiedän kyllä ettei kukaan osta uusia tossuja viikkoa ennen maratonia mutta sekin on jotenkin koomista. Edelliset saattoivat olla puolta numeroa liian suuret, ja onhan niillä vedetty jo kelissä jos toisessakin. Sitä lukkonauhoitusta en vain ihan yhdellä näyttämällä oppinut mutta täällä interwebissä on kuulemma siitä aiheesta videoita runsaamman puoleisesti.
Huomenna kipaisenkin taas Loimaalle. Hakemaan isotätini kirjoituspöytää, joka ei edes mahdu asuntooni. Kätevää. Saatan myös löytää itseni nuorten neitien kanssa Pilvenmäen hevosmessuilta. Eipä sitten muuta kuin pikaisiin hirnumisiin!

Käykää välillä myös vilkaisemassa miten Otto pärjää Mikkelissä

1 kommentti:

Carita kirjoitti...

Kahvit oli tarkoitus nauttia jossakin kivassa ympäristössä luonnon helmassa, mutta meidän pyöräilyt eivät osuneet sellaiseen paikkaan päivän aikana. Kuluihan aika mukavammin vapautuvaa myyjää odotellessa kahvia hörppien. Todella asiantunteva myyjä saatiinkin, kannatti odottaa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...