maanantaina, elokuuta 23, 2010

" Mä ammun sut! "

Maanantai, ja jo nyt minulla on vaikeuksia maailman kanssa. Helsingin keskustassa, pääpostin, nykyisen Itellan, edessä pysähdyimme tänään autolla suojatien eteen.
Lakkipäinen, hapsuhuivinen, rullalautaileva, yli-ikäinen - pelle - suhahti auton ohi lasten kulkuvälineeksi tarkoitetulla laudallaan, ja teki kädellään cooliksi tarkoitetun ampumisliikkeen.
Ei edes vanhaa kunnon keskisormea, vaan aivan tätä päivää olevan "olen-katsonut-hieman-liikaa-MTV:tä-ja pilannut aivoni videopeleillä & ammun sinut" -eleen.
" Voihan hevonkuusen kuustoista ja puoli. " Päreeni paloivat. Olin hieman aikataulullisesti tiukassa tilanteessa mutta olin valmis astumaan autosta ja kysymään oliko kaverilla jotain mikä painoi mieltä. Onneksi Kuisma ajoi, eikä ottanut toivettani kuuleviin korviinsa, sillä välikohtaus olisi ollut ikävä. Meille kaikille. Kiisselinsä pohjaan polttanut "melkein keski-ikäinen" nainen-ei ole kaunista kuunneltavaa, enkä usko että Hattuhezuskaan olisi mitään rakentavaa saanut suustaan.
Mutta miksi, miksi pitää olla niin mauton ja vulgaari? " Pum, pum - olet niin kuollut." ?
Illalla tämä jalkakäytävien ja vapaan aatteen ritari käy piirtämässä tussilla lähikaupan seinään isoilta pojilta 90-luvulla kopioidun sottakuvionsa. Kotona äiti on jättänyt mikroon valmiiksi ruokaa lämmitettäväksi, ja sängyssä odottavat Spider-lakanat. Ensi viikolla hän juhlii 30-vuotissyntymäpäiväänsä...
Hei hippi - PEACE.

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Onneksi se Kuisma tosiaan oli mukana :)

-törmänen

Nimetön kirjoitti...

Haa! Norppa konservatiivisoituu (ei pol. mielessä) ja jotenkin tulee mieleen se vanha ajatus: Joka ei nuorena ole idealisti on sydämetön ja joka ei vanhana ole konservatiivi on typerä.

Huomasin kehityksen alkaneen niistä spray-maalikirjoituksista mitä N. kirjoitti.

Tämö blogi on Suuri suoomalaisen naisen kehittymiskertomus!

Peace! ja anteexi

Hanna Kopra kirjoitti...

Hah! Musta jo se on suorastaan vulgaaria, että vanhemmista ei ole epäkohteliasta kun viisivuotias "vaan leikkii", että se ampuu konekiväärillä meidät kaikki. Saati joku nk. Aikuinen Ihminen. Ampuminen on vain epäkohteliasta.

Sua ja Hansua ei siis voi ikinä laittaa samaan kyytiin. Se nimittäin kyllä olis pysäyttänyt… Ja teitä olis ollut siellä kaks.

Yo! Acid, piis, hippedi hop.

Rauhan-Norppa kirjoitti...

Törmänen, äläpäs muuta viserrä. Muuten oltaisiin(taas) saatu kaikki hävetä. :)

Anonyymi, kehitys kehittyy? Lisääpä tuohon analyysiisi vielä sovinnaisuus vs. epäsovinnaisuus. Ihmisethän ovat nuorina konservatiivisia. Mielipiteet ovat ehdottomia ja usein myös kapean maailman kuvan vuoksi hieman suppeita. Kun sitten kalenteri vaihtuu teinikalenterista filofaxiin, on jo varaa tunnustaa, ettei tämä niin vakavaa olekaan, ja antaa maailmalle löysää.
Idealisti? Ehkäpä. Mutta sinä aamuna kun herään, eikä ole toivoa - mitä ihmeen syytä minulla olisi herätä?
Suuri suoomalaisen naisen kehittymiskertomus? Todella toivon niin. Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan, ja vaikka tempperamenttiaan ei voi muuttaa - voihan sitä aina kehittää luonnettaan. (ei kylläkään niin paljoa, että rumat spraytöherrykset alkaisivat näyttää kauniilta - saatika taiteelta)
Hanna: rivon eleen sijasta voisi lähettää lentosuukon? Ruman sijaan voisi olla kaunista. Vaihteeksi. Vaikka ihan kokeilumielellä. Edes yhden viikon. Tai edes päivän.
Terveisiä Hansulle. Mä aion jollakin tavalla jallittaa sen itselleni asuntonäyttö-manageriksi. Siinäpä olisi seuraavalla oharivälittäjällä ihmettelemistä. Kun me siis sieltä kuusiaidan takaa läheteltäisiin lentosuukkoja.

Otto Tiksistä kirjoitti...

be a lover, not a fighter. eka on todellakin se vaikeampi. ja faittia se on lovekin, sanoisi Matti Nykänen.

ennustit minun vielä palaavan blogimaahan ja niin kävi

http://tulppaaniliiga.blogspot.com/2010/08/rapakon-taa.html

Joku kirjoitti...

"Kun me siis sieltä kuusiaidan takaa läheteltäisiin lentosuukkoja."

:-D Hillitöntä.

"Ruman sijaan voisi olla kauni(i)sta(/i)."

Kannatan. :-)

Norppa kirjoitti...

Otto; nyt kun olet palannut tähän molemmat kädet vievään blogimaailmaan niin tulehan osallistumaan kommentointiin muutenkin kuin mainostamalla omaa blogiasi ;)

Joku; kaunis tekee maailmasta ja meistä kauniin, n'est-ce pas? :)

Otto Tiksistä kirjoitti...

ihme blogitättärä heti moittimassa mainostamisesta;)

Mutta ok, comment I shall

Joku kirjoitti...

Elän toivoss(&/t)a. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...