lauantaina, marraskuuta 19, 2011

Poliittisesti jumissa

Koen parhaillaan vierottumista yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Olen ollut aiemmin melkoisen..sanotaanko nyt vaikka hanakka(?) kommentoimaan milloin mitäkin poliittisia päätöksiä mutta viime aikoina en ole sanonut mistään mitään. Se on näkynyt myös täällä. Ei kommentteja presidenttikisasta, ei riviäkään koskien Kreikkaa tai Italiaa tai saatika sitten mitään ilmapiiristä joka tuntuu tunkkaisena leijuvan poliittisen keskustelumme yllä.
Taidan olla poliittisesti jumissa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auttaisko Activia?

Joku kirjoitti...

Juu. Luulen vähän ymmärtäväni tuota tunnetta, ja niitä ristiriitoja, joista se saa alkunsa. Sellaista jonkinlaista poliittista apatiaa on viime aikoina ollut havaittavissa useammallakin suunnalla; uskon kuitenkin, että se on ohimenevää, kunhan oikea katalyytti asiaan taas löytyy.

Norppa kirjoitti...

Anonyymi: ei se ainakaan tilannetta pahentaisi, joten auttaisi varmasti - mutta mikä olisi Activiaa tähän vaivaan..?

Joku: toisaalta se on myös tekosyyn taakse piiloutumista - omaa saamattomuttaan voi puolustella sillä, että "kun kaikki muut on niin tyhmiä", vaikka asiat muuttuvat vain sillä, että ihmiset itse muuttavat ne. Viime viikolla sentään heräsin siihen, että miten vähän tuemme ystäviämme lähinaapurissa - jos jonkun pitäisi potea poliittista apatiaa tai suoranaista koomaa - niin heidän - ja mitä tekevät heidän naapurinsa rajan toisella puolella - kädet puuskassa pudistelevat päätään ja huokailevat "oi aikoja, oi tapoja".

Joku kirjoitti...

Hmm.

"You might also like:
It's The Great Pumpkin, Charlie Brown"

Norppa kirjoitti...

Voi eiii Joku, tässähän tämä blogin ansa tulee. Vaikka itse ei katsoisi taakse, niin joku tinen voi sen tehdä.. :)
Olisi pitänyt itse kurkata aikaisempiin syksyihin, ennen kuin meni väkisin kehittämään tämän vuoden Suuren Kurpitsan. :D

Joku kirjoitti...

Norppa, minä uskon sinun Suureen Kurpitsaasi. ;-)

Oletko kokeillut kurpitsasosetta?

Joku kirjoitti...

Eipä ole enää niin syvässä tuo apatia, naapurissa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...