torstaina, marraskuuta 24, 2011

Verkkokauppa.com, missä teidän kyltti oikein on?

Hieman yllättäen päädyin eilen Verkkokauppa.comin järjettömän kokoiselle parkkialueelle Jätkäsaareen. Koska tiesin tarvitsevani kypäräkameran. Kyllä. Olen aivan varma, että se on välttmättömyyshyödyke, josta on paljon iloa (ja hyötyä) tulevina vuosina.
Aavistin jo alkumetreillä, että "tämä ei ollut ehkä paras idea", kun koko parkkipaikkaa oli jo vaikea hahmottaa muun rakennusalueen keskeltä.
Olotilaa ei suinkaan helpottanut, että olen tässä viime päivinä, oikeastaan jo viime viikosta käynyt armotonta taistelua flunssaa vastaaan ja seisoessani armottoman viimaisella parkkialueella, ei oloni ainakaan kohentunut.
Ei kylttiä, ei edes pienen pientä vihjettä siitä missä autuaaksi tekevä tekniikkataivas voisi olla. 
Norpalla paloi pinna a.k.a. jäi sulake käteen. Täysikäännös kannoilla ja takaisin autolle. "Pitäkää laitteenne." Mutta asiakaspalveluna, voisitko huomaavaisesti laittaa edes pari pientä nuolta ohjaamaan ihmisiä oikeaan suuntaan. En ollut ainut suunnistaja, vaan pitkin työmaa/parkkialuetta vaelsi pimeydessä muitakin epätietoisia. Mikäs sen hauskempaa..pimeällä marraskuussa..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kai sä hommaat se kuitenkin ennen tammikuun loppua...? MinkkiP

Mari Koo kirjoitti...

Lainasin tätä Kulutusjuhlaan, ja Verkkokaupan edustaja kommentoi, että nyt on kylttejä laitettu paikoilleen.

Hanna Kopra kirjoitti...

Kattelin niiden VALTAVIA rättimainoksia viikonloppuna Kompassiaukiolla… ja jossain mualla Ison Kirkon huudseilla. Mietin, että "tähän ne on sit panostaneet, että Jätkäsaareen sit vain".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...