sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Ilmainen lounas?

Kaikki tietävät, että miehiä ja naisia kohdellaan eri tavalla. Miehet ja naiset kohtelevat omaa ja vastakkaista sukupuolta eri tavalla. Toiset suosivat, toiset hylkivät, syitä on monia. Eräällekin naiselle käy usein niin, että tulee helpommin odotettua naiselta enemmän kuin mieheltä koska naisella siihen on kapasiteettia..
Inssiajossa läpipääsyyn vaikuttaa sukupuoli. Maassa jossa Brooken ja Ridgen vierailu nousee uutiseksi, on tämäkin uutinen. Totta kai vaikuttaa. (Samasta syystä katsastuksessa käydään hame päällä.) Jo koulusta kaikki tietävät opettajia jotka suosivat helpommin poikia tai tyttöjä, ja kun ikää tuli enemmän, oppivat oppilaat käyttämään salaista sukupuoliasettaan hyväksikin. Sama mikä on alkanut peruskoulussa, jatkuu koko elämän läpi.

There is no such thing as free lunch.
Turvallisinta naiselle olisi olla hyväksymättä mieheltä mitään(yllättävän moni suomalainen mies maksaessaan firman kortilla luulee, että suomalaisen naisen pystyy ostamaan sänkyynsä kahdella karhupullolla). Kyyti, lampun asennus, nikkarointi..lounas.. sehän vain tarkoittaa sitä että "minä raaputan sinun selkääsi.. nyt sinä voit raaputtaa minun..u know"
Mutta. Poikkeus vahvistaa säännön. Talonmiehet.
Oma suosikkini ovat talonmiehet. He edustavat suomalaista miestä parhainmillaan! Äristy ja muristu on mutta apua on aina tullut. Suomalainen talonmies ei jätä tyttöä pulaan. Suomalainen talonmies ei ole kriisissä. Suomalainen talonmies on sinut maskuliinisuutensa kanssa. Vaihdantatalouden valuutaksi on riittänyt aito kiitollisuus ja jaloista pois pysyminen. (ja satunnainen sherry-pullo)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Säännöllisen satunnainen...

Mutta kyllä! Talonmies hakkaa kaikessa kymmenen kiinteistöhuoltoyhtiön miestä (PAITSI MUN ENON!).

Vaikka talonmiestä ei missään tuntuisi näkyvänkään, niin talonmies on paikalla. Talonmies tietää, kuulee ja ennakoi.

Talonmies ymmärtää, että on kaikkien kannalta ja jatkonkin, että naisen harvakseltaan esiintyviin ongelmiin (patterien ilmaus, katolta lumentippuminen, hullu naapuri) suhtaudutaan HETI asianmukaisella vakavuudella.

Näin itsekin pääsee helpoimmalla, saa paljon kunniaa itselleen, hyvän mielen mm. naisasukille ja taas on takuu varma se sherrypullo.

Nyt kun meillä on uudessa asunnossa kiinteistöhuoltoyhtiö, niin tuntuu että pojat saavat päivässä akaiseksi sen mitä Onska Sturenkadulla aamupäivässä itsekseen.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, ovelle asti on monta kertaa kuskattu...ja pelkkä reppukin autolla himaan tuotu!

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon vieläkin otettu siitä repusta. Se on ollut mun treenaamisen ja juoksusuoritusten kannalta sellanen käännekohta, se osoitti mulle miten tärkeestä asiasta on kysymyt. Se ja tyrnimarjapensas Ahvenanmaalla, osoitti että mut on tarkoitettu juoksemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kohtasit Jumalan palavana tyrnimarjapensaana ja se käski sun juosta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...