maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Valoverho on ihan ookoo hame

Urheilutapahtumat ovat siitä mahtavia että niitä voi lähestyä niin monella tavalla.
Voi hoitaa sosiaalisia suhteita, seurata kiinnostavaa peliä, nauttia tunnelmasta
ja nähdä aina jotain yllättävää..Kaikki yllätykset eivät välttämättä ole pelillisiä, vaikka eilen nähtiin taas monta Norpan pojat tyyppistä -ratkaisua.

Mutta koko perheen viihdepelissä aivan ylitsepääsemätön kohokohta, oli uusien, mykistävien "cleaning-trash-girlsien" ilmestyminen kentälle. Mitenköhän tämän sanoisi kauniisti.. Ei oikeastaan mitenkään jos oli paikalla. Ja kun näin vastapuolen katsomon ällistyneet ilmeet; silmät ja suut auki samaan aikaan, ymmärsin etten ollut yksin..

Asu 1:
Selästä revitty ihonmyötäinen kokovartalo valkoinen minari josta mustat rintaliivit näkyvät
alta, paljaat, valkoiset jalat ja korkeat bootsit. (kuvaus ei anna oikeutta näylle)

Asu 2: Yläosa kiiltävää vaaleanpunaista hässäkkää ja ALAOSA vaaleanpunaista läpinäkyvää valoverhoa, alta loistavat mustat alushousut, toisella lahkeelliset..toisella ei..
jalassa buutsit..siinä välissä kirkkaanvalkoiset jalat ja vähän mustelmia..
Olemme sentään Suomen pääkaupungissa Helsingissä. Olen jälleen kerran sanaton.

Ai miitä mä tästä vaahtoan?! No sitä sitten että mä ehdin just viime kerralla kehumaan miten symppikisä niiden reippaat tanssitytöt oli. Hupparit ja pitkät housut päällä. Reippaita ja iloisia, eikä mitään sellasta MTV "mulla on sentin verran kangasta, ja mä hieron itseäni etukenossa ja kutsun sitä tanssimiseksi" tytsyjä.. Kaunis nainen on kaunis vaatteetkin päällä. Etenkin kauniit vaatteet päällä. Tytöt hei.. oikeesti - vaatteet päälle!
Ja jos ite ei tajua. Vaikka niissä.. ns. vaatteissa olis jo pitänyt, niin kyllä paikalla
oli tarpeeksi monta aikuista sanomassa. Shakiran topin yläosassakin on enemmän paremmalla maulla valittua kangasta..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noora.

Oleksä tehnyt jo sen mitä mä olisin...? http://www.topo.fi

Noita kun näkee, niin miettii että "voi eiiii... ÄÄääÄÄää MÄ KUALEN! Tää on just niinka Idolsin alkukarsinnat, kukaan ei ole sanonut noille että noi on ihan hirveet ja portot! Ei tätä voi kattoo! Miks me katotaan tätä?!! Ollaanks me sosiaalipornoperverssejä!!? Ei mäjen kestä, mä KUALEN!"

Tämä on vähän sama kuin keskustelut eräissäkin kuvauksissa siitä mikä on seksikästä hymyilyä (suu ihan auki ja kieli jossain poskessa vaiko jopa suu kiinni, riippuen siis jos on kaunis hymy...).

Norppa kirjoitti...

Mä en pysty katsomaan Idolsia kuin todella satunnaisesti, enkä ainakaan yksin.

Ja siis mikä vika on siinä että urheilumatsissa tytöt vois näyttää sporttisilta, reippailta, iloisilta ja sähäkiltä. Ja ei halvoilta?

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kun nekin tytöt jotka on jossain urheilusuorituksessa (vaikka naiskoripallojoukkueessa) ei juokse stringit pakaroiden välissä ja läpinäkyvissä maheenretkuissa!?!

Miksi olettamus on, että gogo-tytöt on seksiä aikuisvihteenedustajia eikä hikeä tippuvia urheilijoukkueen kannastus-spiritinnostattava-huutosakkilaisia?!

Ja MIKSI, jos joku näyttää IHAN kauheelta (sun oma lapsi, kaverin lapsi, jonkun lapsi, joukkueenne gogo-tytöt), niin sanota vaikka ihan tosi kivasti että "toi on ehkä vähän liian ...ju nou... out there. Joku voisi jopa sanoa että ...toi ei nyt vaan käy"? Ja sitten joku Kaari Utrion Naisen historia niille likoille käteen tai vaikka ...jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Mä meinasin oikeesti tukehtua nauruun. Kyllä tyttöjen äidit ja isät oli varmasti lapsistaan ylpeitä kun ne olivat päässeet telkkariin! Ai niin - ens matsissa niitä on kuulemma molemmissa päissä kaksi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ystäväni Noora Haapanen oli eilen ollut seuraamassa Norpanpoikien ottelua ja kertoi melko karusti (mutta mitä sitä kiertelemään) gogo-tyttöjen valitsemasta lookista.

Kaikki vapaus ja kunnioitus naisille ja nuorille varsinkin kasvussaan, mutta joskus... Joskus olisi hyvä, että muistetaan, että kenties Music TV:nkin muokkaamassa naiskuvan näkemyksissä harkinta pettää. Joskus on hyvä sanoa vaikka että tytöt ei vaan esiinny, jos muuta ei päälle löydy. Yksi Britney Spiers riittää maailmalle ja urheilupiireissä varsinkaan B.S:n kaltaista elämäntapaa tai naiskuvaa ei pitäisi ...olla.

Sillä mitä se kertoo tytöistä, että pukeutuvat kuten Nooralta kuulin? Mitä se kertoo joukkueen johdosta, joka gogo-tyttöjen esitykset kuitenkin joko hyväksyy tai hylkää? Ko. seuran naiskuvasta? Gogo-tyttöjen naiskuvasta? Tai yleisesti naiskuvasta ja siitä miten haluamme nuorten naisten (tyttäriemme, siskojemme, naispuolisten) esiintyvän ja esittävän itsensä? Mitä se kertoo arvoista?

Kuten Noorakin sen niin hyvin muotoili ja itse saman allekirjoitan: Kaunis tyttö on kaunis, vaatteetkin päällä.

Urheilussa (joihin ei lasketa moottoriurheilua) tervehenkisyys, joka näkyy ulospäin(kin) on tärkeää. Se on osa sitä mitä urheiluseuroilta haetaan, tervehenkistä nuorisotyötä, joka antaa vaihtoehtoja kaikelle mitä tv, muoti, vaihtuvat trendit ja steissillä haahuilu muutoin tarjoaa. Esimerkkejä siitä, ettei mm. tyttöjen tarvitse hetkutella itseään puolialastomana Kisahallissa. On se moraalinen vastuu ja sitä pitää käyttää.

Olen aivan varma, että jotain reipasta, hyvän näköistä, istuvaa ja juuri sopivaa löytyy tytöille ensi kerralle päälle ja jos ei löydy, niin ei laiteta niitä tyttöjä esiintymään. Miettii sitten vaikka, että miksei.

Norppa kirjoitti...

Ja ystäväni Hanna K on raskaana... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...