perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Ostaessa pitää katsoa kelloa

Seisoin aamulla puoli yhdeksältä Alepan kassalla 14 olutpullon kanssa. Kassaneiti totesi: Olutta ei myydä ennen kello yhdeksää. " Oho. " Mistä tuonkin olisi voinut muistaa/tietää? Kiitettävän harvoin on siis tullut käytyä aamuisin olutostoksilla, koska kyseinen rajoitus ei ollut pälkähtänyt mieleen.
Tuulivoimalla tuotetut Kukko-oluet eivät olleet omaan käyttööni. Tämä tieto siltä varalta, että joku arvelee minun vihdoin saaneeni työpaikallani todellisen casuaal-friday:n läpi. Tuotteet tulevat käytettäväksi viestintävälineiksi. Mutta olipa taas yllättävä hetki. Toivottavasti rajoitus lunastaa tarkoituksensa. Tällaisella ns melko normaalilla ostajalla oli vain tyhmä fiilis kuluttaa aikaa, ja odottaa kassakoneen päivittyistä ostajaystäväliselle aikavyöhykkeelle.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viestintävälineeksi...? Mä luulen että kun heti päivän aloitukseksi tempaisee 14 kaljaa, niin kyllä siinä työpaikalla ihmisten välinen viestintä tosiaankin saa päivän mittaan ihan uudet ulottuvuudet:) Ehkä päivän pidentyessä hieman artikuloinnin kustannuksella mutta kumminkin...

-törmänen

Anonyymi kirjoitti...

Timessä pelaa tarjoilu varmasti klo 16. MinkkiP

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Tänään just Facebookissa yksi tuttu ihmetteli, kun aamiaisella ei saa shampanjaa ennen ysiä. Kun on tää anniskelulaki.

Taidanpas ottaa Kulutusjuhlaan esiin tämän pätkän :)

Norppa, Noora kirjoitti...

HETKINEN!! Noin pitkälle mä en ole ajatellutkaan, koska aamiaisilla on aina ollut shampanjaa, silloin kun on tarvittu, kellosta huolimatta. Missä vanhan kunnon "no ruuan kanssa saa tarjota", -alkoholilaki?

kuisma kirjoitti...

Joo kyllähän noita kuulee ihan päivittäin että ei nää mulle tuu. Ja perään kunnon selittely miten se naapuri ei itse pääse hakemaan juomiaan Alkosta/jostain muusta alkoholia myyvästä kioskista.

Ja sitten asiaa vähän vierestä, että kuka väittää ettei me muka välitetä naapureista, varsinkin jos tämä pitää paikkansa että ne oikeesti menee naapurille? Ja samalla kumotaan väite että Suomalainen on tuppisuu. Päinvastoin, huolehditaan muista ja puhutaan kassalla vielä mukavia. Mahtavaa perjantaita..

Prepe kirjoitti...

"En mä Unelmien poikamiestä normaalisti katso mutta sattui olemaan teevee päällä..."

"En mä Seiskaa yleensä lue, mutta olin siinä kampaajalla ja...."

"Ei tää pornolehti ole mulle vaan pikkuveljelle ku se ei kehtaa tulla ite...."

Kyllä maailma on näitä selityksiä täynnä. Myönnä Norppa vaan reilusti ongelmasi :-)

Norppa, Noora kirjoitti...

Prepe, eiks me just sovittu, ettei lähdetä tunnustamaan mitään? :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitää enno ottanu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...