maanantaina, tammikuuta 17, 2011

Ai kylppäri?

Terveisiä remontointi- ja sisustusmaailmasta. Paljon energiaa kuluu koneen ääressä sekä päänsisällä mutta varsinaista konkreettista ja näkyvää edistystä ei ole vielä tapahtunut. 
Sisäkylpyhuone on siis vielä samalla mallillaan. Paitsi henkisesti. Huomaan myös olevani paljon kiinnostuneempi tulevan huoneen rakenteista ja syntyvän tilan muodosta kuin pyyhekoukuista kiinnitysmekanismeineen.. Odotukset ovat korkealla yläkerran rappusten ja seinälevyn takaa löytyneen oven suhteen. Yläkerran rappuset haluaisin jättää esiin tuomaan suihkutilaan hieman elävyyttä, ja tuon löytyneen oven haluaisin siirtää kellarin oveksi näkyviin..
 Taidan laittaa projektikalenteriin merkinnän toukokuulle. Kyllä - se tuntuisi hyvältä kuukaudelta kylpyhuoneen olla kunnossa. Kun aikajanan toinen pää on tiedossa mutta ei kuitenkaan ihan ensi viikolla, ei tarvitse hosua mutta on sentään selkeä tavoite, jos joku kysyy. Eihän sen toukokuunkaan ei olisi niin väliä. Vettähän tässä  säästyy kun ei ole jatkuvasti turhaan lotraamassa...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...