maanantaina, tammikuuta 24, 2011

Jeanne d`Arc ja Marrakesh

Ensimmäinen kuukausi uudella paikkakunnalla, uudessa kodissa ja vanhassa talossa on ylittänyt odotukset jo nyt. Toivotaan, ettei tämä lähinnä heijastele odotusten tasoa...
Mutta positiivisen vireen, joskin tämän hieman erikoisen kaaoksen keskellä ovat saaneet aikaan ystävät.  Ystäviä on nimittäin jaksanut jo nyt raahautua tänne maalle, raitiovaunun tavoittamattomiin. 
Olin henkisesti valmistautunut, että "sitten kesällä" ja "ehkä vähän myöhemmin" -vierailuihin mutta monta kulkijaa on jo löytänyt tiensä tänne Metsolaan. Muutamat aivan yökylään asti. 
Tämä aasinsiltana seuraavaan tee-esittelyyn. Ystävien tuomana tuliaisiksi tuli teetä suoraan Eerikinkadulta. Olen melkein päivittäin mennyt bussilla tämän houkuttelevan teeliikkeen ohi, mutta en ole koskaan ottanut asiakseni käydä siellä. 
Nyt pääsin vihdoin maistamaan ja haistamaan kahta varsin erilaista mutta yhtä hyvää yhdistelmää. Jeanne d´Arc tuoksuu aivan ihanalta. Hieman ehkä omenaiselta ja tuoksutellessani sitä, se saakin minut hymyilemään ja muistamaan Hubba Bubba -purkan.   Marrakesh puolestaan tuoksahtaa hieman arvokkaammalta mutta kuitenkin puhtaalta, lempeältä ja ihanan raikkaalta. Se onkin marokkolaistyyppinen minttutee, johon on yhdistetty vihreää kiinalaista gunpower teetä.
Kiitos Papunen erittäin paljon. Kun sinun raikkautesi ja hienolaatuisuutesi, eivät ole täällä ilahduttamassa niin Marrakesh ja Jean d´Arc ovat. Kumpaakin ovat jo ehtineet nauttia ja kiitellä muutkin.

5 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Pitääpä tulla maistamaan sitä Marrakeshia, onko se yhtä hyvää kuin tämä minttutee, jota tässä koneen ääressä Marrakeshissa maistelen. :)

Norppa kirjoitti...

Nora! Jos sä et ois niin kiva ja ihana niin mä melkein olisin kade! Marrakeshin minttutee paikan päällä kuullostaa just nyt - ihan vaan liian hyvältä!!

Nora kirjoitti...

Mitenköhän kossu sopis minttuteehen, jos sitä tarttuis tuliaisiksi ensi viikonlopulle? ;)

Sitäpaitsi ei kannata olla kateellinen. Jos mä olen täällä koneen ääressä, se tarkoittaa, että teen töitä, kun päivällä ei tehtaalla ole yhteyksiä...

Norppa kirjoitti...

Tiäkkö - en viitti olla hankala - voidaan kokeilla!!! :D

Papu kirjoitti...

Ihanaa Noora, että tuliaisista on ollut iloa! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...