tiistaina, tammikuuta 11, 2011

No jos vaikka vähän jotain laattaa ja maalia..


"Mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa.." Ei mikään mutta kun olen aivan varma, että jos tässä puolen vuoden sisällä en keksi kylpyhuoneeseen ratkaisua, aletaan sitä tarjoamaan ulkopuolisten toimesta. Mikä sinänsä ei pian ala tuntua yhtään hassummalta vaihtoehdolta..
Täytyy kyllä tunnustaa, että samoin kuin verhotangot ja vieläpä niiden kiinnitysmekanismit, myös hanat ja suihkut eivät lukeudu suurimpiin kiinnostuksen kohteisiini. Maalaminenhan on hauskaa. Tapetoinnistakin tulee varmasti ikimuistoista mutta hanat, laatat, allasmallit ja suihkunurkkaukset..*huoh*
Älkää käsittäkö väärin. Arvostan todella paljon yksityiskohtia ja muotoilua - en vain ole niitä ihmisiä, jotka nauttivat ajan käyttämisestään suihkutankojen ja sulkuventtiilien parissa.
Kenenkään on turha marista tässä maassa, ettei meillä ole vaihtoehtoja. Ainakin erilaisia suihkumalleja on enemmän kuin yksikään ihminen ehtii elämänsä aikana kaivata.. Verkkokaupoissahan niitä on sitten lisää mutta olen ehtinyt vasta puuduttamaan itseni alan liikkeissä. Tosin - myönnettäköön, että esim. Venuksen Kylpy liikkeessä, jossa tänään vierailin, oli hyvää ja ystävällistä palvelua. Se jos mikä tekee monestakin tuskallisesta tapahtumasta jopa ihan siedettävän.
Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...