tiistaina, tammikuuta 04, 2011

SIKA Siististi cuul

Express Bussin mainokset ovat jo vuosia aiheuttaneet monelle puistatuksia. Halutessaan nuorentaa imagoaan trendikkääksi, Express Bussit palkkasivat keulahahmokseen -70 luvun anarkistinuorukaisen reggaemyssyineen, ja päättivät bussillamatkustamisen olevan "siististi cool".  Nyt, muutamia vuosia myöhemmin, nuorekas vaeltaja istuu jo keinutuolissa, pikku possu sylissään, ja EB(näin ystävien kesken) onkin "SIKA siististi cool".  Olisinpa halunnut olla kehittämässä ja myymässä tuota konseptia...
Oli miten oli, olen saanut tutustua tähän siististi cuuliin systeemiin nyt uuden työmatkareitityksen vuoksi. Eikä se ole hassumpi. Kotoa pysäkille pyrähtää 10 minuutissa, sikacuul tulee ajoissa ja matkalla ehtii ottamaan torkut, lukemaan sähköpostit tai vaikkapa ihan vain pohtimaan maailman menoa. Ns. pitkän matkan bussin etu on ettei se pysähtele minuutin välein vaan huristelee motaria pitkin tasaisesti, eikä kukaan huuda kännykään. Ja suomalainen nauttii kun istuakin saa ihan yksin. Junamatkalaisille tiedoksi; tänäänkin bussini oli jopa minuutin etuajassa perillä. Taitaa se sittenkin olla SIKAsiististicuulia näinä aikoina..

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Miksi täällä ei ole sellaista Tykkää-painiketta? :)
Mutta huippua, että linjat toimii näin talvellakin ja vielä kovalla pakkasella.

Norppa kirjoitti...

Pitää laittaa bloggerille kehityspalautetta!
Mutta onneksi tänne voi aina tulla kommentteihin tykkäämään. :)
Tuo kulkuväline/-yhteysjuttu on arjen kannalta tärkeä kun se vaikuttaa sekä työhön, että vapaa-aikaan. Samoin moni valitsee asuinpaikkakuntansa ihan sen perusteella, onko radan varressa tai motarin vieressä, joten onhan se ensiarvoisen tärkeää, että yhteys myös toimii. Ei kaikkiin työpaikkoihin vaan voi tulla joka toinen aamu myöhässä.
Itsellenihän tämä on mielenkiintoista jo senkin vuoksi, että viimeisen kymmenen vuotta olen voinut kulkea töihin metrolla tai ratikalla, joten elämme ennen kuulumattomia aikoja! :)

Elina kirjoitti...

On muuten olemassa sellainen namikka! Siihen voi jopa laittaa omia adjektiiveja mukaan, kuten sika siististi cuul...:). Tosin mä en onnistunut sitä näemmä omaan blogiin lisäämään, kun ei sitä siellä nyt näy..jep jep.

Mukavan cuulia viikkoa!

Norppa kirjoitti...

Kiitos Elina ja sitä samaa! :)
Tajusin ensin että on olemassa joku "sikasiisti" namikka mutta ilmeisesti tykkää painike...? :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...