perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Noita kuuluu rakentaa itse

Työpaikkani sijaitsee lähellä "sisustuskauppa Mokoa". Nyt kun kyseinen liike on ollut helpommin saavutettavissa ja hintatasoa on tullut seurattua kovinkin pitkään, en ole paikasta yhtä viehättynyt kuin joskus menneinä vuosina. Tarjonta tuntuu kalliilta ja valikoima suppeahkolta, en myöskään pidä siitä, että rikkinäisiä tavaroita myydään alennuksella, etenkään jos niistä puuttuu paloja ja alennus on siltikin 20 % luokkaa. Myös lounasruuan hintaa on kohotettu tässä parin vuoden aikana sitä vauhtia, että paikka on mennyt boikottiin, ja enää vain hyvien ystävien seura nostaa tason paikan vastaamaan hintakehitystä. Mutta mitäpä siitä - kaupanteko perustuu kysynnän ja tarjonnan lakiin.
Tänään tein kuitenkin Mokosta löydön. Metsolan linnut saavat uuden laudan. Edellinen hinta kyseiselle laudalle oli lähempänä kolmeakymmentä euroa mutta kun ne eivät näyttäneet liikkuvan, niin kerrankin hinta oli alennettu kohtaamaan minun kukkaroni. Uuden lintulaudan sai mukaansa viidellä eurolla!  Kohtuullista sanoisin minä. 
Työpaikalla ostokseni herätti suurta kiinnostusta. Ensimmäinen kommentti toki oli että "noitahan kuuluu tehdä ite". Jouduin toteamaan, että viidellä eurolla saisi korkeintaan narun koko rakennukseen tarvikeaineista ja työkaluista puhumattakaan.
Ehostusta uusi lauta toki kaipaa. Laitan sitten uuden kuvan kun olen saanut sen maalattua ensi vuoden trendiväreillä. Ei taida tulla vielä ensi viikon aikana.
ps. remontti hommia voi seurata tarkemmin Harrastelijat Harjulla blogista. Vaikka toki kerron uuden kodin kuulumisia täälläkin, en viitsi nakuttaa kaikkia näitä sivuja täyteen kakkosnelosta ja öljypoltinta ;)

2 kommenttia:

Anti Sport kirjoitti...

Miten noita rakennetaan? Instant Witch-paketista? Osta sinäkin Pika-noita... I kill me...

Kiitos ja anteex

Norppa kirjoitti...

Anti Sport, jo ihan tämän takia kannattaa kirjoittaa blogia ja antaa mahdollisuus kaikille kommentoida... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...