keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Supershopping - pyytämättä ja tilaamatta

Kotipostilaatikkoon oli  eilen tullut pakettikuori. Talouden miespuoliselle suunnatusta lähetyksestä tupsahti "laihdutussaippua" ja 13 euron lasku. Pari minuuttia päivässä, ja appelsiini-iho olisi mennyttä ja senttejäkin olisi nopeasti kadonnut vyötäröltä ja reisistä.
Houkuttelevista lupauksista huolimatta, paketin saajaa kyrsi. Ensimmäisenä ajatuksena oli lähettää vastapalveluna asiakaspalveluun paketillinen silakoita, ja lasku perään. Silakat jäänevät lähettämättä mutta yrityksen toimintatapa harmittaa. Illalla myöhään kotiin tullessaan ei halua löytää postilaatikostaan ylimääräistä krääsää. Jo pelkästään aiheellisissa lippulappusissa on tarpeeksi tekemistä. Saippuan lähettäminen takaisin Tallinnaan ei ole huvi, joka ensimmäisenä tulee mieleen kun vapaa-aika koittaa.
"Tilauksensa" voi peruuttaa vain lähettämällä palasaippuan siis Tallinnaan. Mikäli saippuan lähettää jonnekin muualle, Supershopping ei voi kuulemma taata että tilaus peruuntuu.
Jos kyseinen markkinointitapa yleistyy, pitänee hankkia suurempi postilaatikko. Samalla viikolla voi tupsahtaa postilaatikkoon laihdutussaippuaa, saapassukkia, rypistymätön penkinpäällinen, kaljuuntumisesto-geeliä, linnunsiemeniä, autovahaa, ihmeitä tekevää huuhteluainetta, ternimaitokapseleita ja punkkipihdit? Kenellä on aikaa ja mahdollisuutta palautella tavaroita, joita ei ole edes tilannut, saatika jos postilaatikkoon pitäisi mahtua myös päivän lehti ja ne aiheelliset laskut.

Kuluttajaneuvonnan yhteyteystiedot

Myös muilla on ollut ongelmia kyseisen yrityksen kanssa:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9320101

http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/566333-supershopping-fi.html

3 kommenttia:

hna kirjoitti...

Siis mitä?!? Tuleeko tämmöistä kuin Eräällekin Naiselle faksi?!?

Norppa kirjoitti...

Tietysti, ainahan epäileväisempi voisi miettiä josko se sittenkin on tilattu ja pyydetty.. Kyseessähän oli "ihmeitä tekevä selluliitti- & rasvanpolttosaippua" - ja kesähän lähestyy kohisten..

Anonyymi kirjoitti...

Tämä "SuperShopping" on melkoinen huijarifirma. "asiakaspalvelu" ei vastaa viesteihin ollenkaan ja toiset saavat Svea-perinnältä ulosottokirjeitä yms. kakkaa vaikka tuote olisi jo palautettu. iselleni tuli jotain ihmeen unilaastareita, jotka palautin asiakaspalautuksena. Jos vielä tulee maksumuistutuksia tai perintätoimiston kirjeitä, teen välittömästi rikosilmoituksen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...