tiistaina, heinäkuuta 16, 2013

Kadonnut borderterrieri

LÖYTYNYT - KOIRA ON JÄLLEEN OMISTAJALLAAN! (PÄIVITYS 22.30)

Tänään tiistaina klo 18.00 omistaja on kommentoinut ettei koiraa ole vielä löydetty, joten:KADONNUT 13.7. pihasta Riihimäki/Hausjärvi, Erkyläntie, Suonummenmäki n. klo 17! Borderterrieri narttu, jolla kaulassa musta puolikuristava nahkapanta. Tulee ihmisen luokse ja on ystävällinen eikä ole arka. Rähisee vieraille koirille. Epäilynä, että joku on houkutellut koiran pihasta viereiselle pururadalle. Ei ole riistaverinen, eikä jahtaa lintuja eikä rusakoita.

Koira ei karkaile! Ei ole kolmeen vuoteen jahdannut edes pihassa pyöriviä fasaaneita. Se rakastaa autoajelua ja hyppää mielellään auton kyytiin, jos oven aukaisee.

Tottelee terrierimäiseen tapaansa päivän fiiliksellä joko hitaasti tai vauhdilla, mutta karkuun ei lähde TÄÄLLÄ=tänne käskyä. Makupalasta tekee vaikka mitä temppuja.

Havainnoista voi viestiä FB tai puhelimitse 0407585755
Tai Onnentassuun 0503384698

Saa jakaa!

Käyttäjältä: Sari Laaksonen

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Toivottavasti hauveli pian löytyy!

Norppa kirjoitti...

On löytynyt!!
Tämä tapaus kosketti erityisesti kun meille muuttanut "vaihto-oppilas" on samaa rotua ja rotu on muutenkin tuttu - ja tuli kurja mieli, kun vain ajattelikin, että nykyään koiria varastetaan pentutehtailuun ja myös rahan vuoksi myytäväksi.
Kaikki päätyi tämän osalta onneksi hyvin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...