maanantaina, joulukuuta 15, 2008

Kuusi tekstarilla

Oli pakko nostaa tämä comments vähän ylemmäs, saattaa vaikka jonkun kuusenhakumatka pelastua. Ei ole nimittäin kuusi kallis, jos sen itse hakee ja tilaa tekstarilla. Alla Mallan pongaus:

Tää on musta parasta mitä oon pitkään aikaan kuullu: jos ei ole omaa metsää mistä hakea kuusta, voi pohjoisessa ostaa itselleen kuusenkaatoluvan tekstiviestillä - vähän niinkuin miellä ratikkalipun - ja sitten ei muuta kuin sahan/kirveen kanssa metsään kuusta hakemaan. Niin ja taskussa pitää olla se kännykkä mihin "kuusilippu-tekstiviesti" on tullut. Lippu voimassa 24 h.
Hinta alle 5€.
Saisko tätä jotenkin sovellettua tänne etelämmäskin? Kuusi tekstarilla
Se vielä pisti silmään että:
Enontekiön, Utsjoen ja Inarin kunnissa lupa koskee mäntyjä. (?)

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Nyt ei kyllä ole kuusista asiaa, mutta asiaa kuitennii.
Huomasin kommenttisi blogissani juuri. Piru vie, ei kyllä ole helppoa olla syntynyt lähellä joulua. Ei kolmekymppisiä saa jättää väliin, koska on piparit leipomatta.
Itsellä on kolmekymppiset tuossa heti vuoden alussa. Tuskin edes viitsin järjestää juhlia, koska kaikki ovat juhlineet uuttavuotta kolme päivää sitten. Ovat krapulaisia ja tehneet uudenvuodenlupauksia paremmasta elämästä.
Mutta lapseni ensimmäiset synttärit onneksi olivat yleisömenestys! huh!

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs muutakaan siellä pohjoisimmassa Lapissa kaadettaisiin kuin mäntyjä? Ei siellä kuuset kasva:) Mänty joulupuuna on siellä perinne siinä missä etelämpänä mänty.

Norppa, Noora kirjoitti...

Elina, no niinhän sen pitää mennä, että seuraavalla sukupolvella on paremmin! :)

Anonyymi, kuvaa tulemaan siitä Joulumännystä? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...