perjantaina, joulukuuta 26, 2008

Mikä edes on päätehakkuu..?

Viikkoja sitten arvioin, että 26. päivä on ensimmäinen aamu kun saa nukkua pitkään. Näin kävi. Heräsin yhdeltätoista isoäidiltä vesisängystä ja tuntui hyvältä kun ei tarvinnut nostokurjella kammeta itseään sängystä ylös. Kyllä uni vain on ihanaa. Sitä toivon ensi vuodeksi kaikille! Paljon ja hyvälaatuista. Yöunia ja päiväunia. Tarpeeksi ja riittävästi.
Isäpuoli käski kirjoittaa "Tietokilpailu tappiostani". Sinänsä mielenkiintoinen aiheehdotus, koska hän itse koki samaisen tappion. Äiti-norppa korjasi voiton. Tosini voittaja itse on epäillyt vielä tänäänkin, että "ne säännöt olisi pitänyt kyllä opetella etukäteen". Ei suomalainen osaa nauttia voitostaan, vaan epäilee ihan loppuun asti, että "tuliko tässä sitten kuitenkin voitettua, vai olisiko jonkun muun pitänyt voittaa". Mutta kyllä niin on jännittävä ihmisen mieli. Isäpuolikin ihan vakavana väitti, että hän oli se joka edellisenä päivänä pelin voitti. Tuota kutsuisin jo lähimuistin vakavaksi vääristymäksi. Mutta myönnetään, jonkin verran otti päähän kun toiselta kysytään että "Missä kaupungissa on Muumimailma" , ja itselle osuu kysymys joka koskee metsänuudistuksen päätehakkuuikäisen puuston poistoa.. Kyse oli seurapelin voitosta, ja siitähän on aina leikki kaukana.

2 kommenttia:

hna eli Hanna Kopra kirjoitti...

No Niimpä! Miksi pitää sekoittaa "aikusiten" ja "lasten" kysymykset samassa pelissä?! Miksei kysymykset voi olla saman tasoisia?! Toi on niin hanurista. Tosin muistan vielä hyvin hienoimman Trivial-voittoni, joka tapahtui kultaisella 80-luvulla. Silloin se olin Mä jolle osui peräperään niin iisit kysymykset että voitin ekalla noppakierroksella koko pelin. Saattoi olla, että pari ihan aikuiseksi luokiteltavaa miestä eivät kestäneet tätä hyvin eikä se 4 vuotta vanhempi serkkupoikakaan... Ja mä olin kuitenkin ekalla. Matti Nykänen oli vaan (jo silloin) niin varma vastaus.

Norppa, Noora kirjoitti...

Huipulle on hyvä lopettaa. Jos Trivialin voittaa ekalla kierroksella, ei ole mitään syytä enää pelata sitä. Ikinä. Maailmassa riittää kyllä pelejä. Ehkä sitä vaan ei ole vielä löytänyt sitä "just omaansa".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...