keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Mieskin voi johtaa politiikassa

Jarkko Tontti sen tietää, miehen ei kannata lähteä politiikkaan. Nykyään äänestäjät eivät ymmärrä "nuoria miehiä". Äänestävässä käyvät vain naiset, jotka hekin hölmöyksissään tai kostoksi äänestävät naista.
Mitäköhän mieltä on Paavo Arhinmäki? Marmatuksen sijaan kaveri tekee politiikkaa, ja tuli juuri valituksi valtuustoryhmänsä uudeksi puheenjohtajaksi. Siitä huolimatta, että naisiakin olisi varmaan ollut tarjolla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asian ydin on tässä:

"Kaltaiseni olion ei ole mahdollista menestyä vihreänä poliitikkona"

Ei siis puhuttu politiikasta yleensä vaan vihreästä miespoliitikosta ja hänen mahdollisuuksistaan puolueessa, jossa tasa-arvo tarkoittaa sitä, että molemmat ministeripaikat ovat naisilla, samoin eduskuntaryhmän puheenjohtajuus, eli kolme tärkeitä tehtävää. Olisiko liikaa vaadittu että edes n. 30 % edellä mainituista olisi miehellä?

Kannattaa lukiessaan yrittää myös ymmärtää, mitä on kirjoitettu.

Norppa, Noora kirjoitti...

Tai kannattaa kirjoittaessaan myös ymmärtää mitä luetaan..?
"Kaltaiseni olion ei ole mahdollista menestyä vihreänä poliitikkona"
Pitäisikö olion olla eduskuntaryhmän puheenjohtajana? Onko vihreä naisministeri huono? Olisiko vihreä mies hyvä? Onko vihreä naismisteri huono, sen vuoksi, että on vihreä, vai olisiko hän huono, vaikka olisi kokoomuslainen mies?

Mari-Johanna kirjoitti...

Jos se tosiseikka, että puolueen sekä jäsenten, aktiivien että äänestäjien enemmistö on naisia, ei vaikuttaisi siihen että suurin osa valtaa pitävistä on myös naisia, niin mikä sitten... kun on vastaava tilanne ja kaikilla kolmella tärkeällä paikalla istuu mies, kukaan ei reagoi. Mutta niinhän se on, miesten "ylivalta" on normaalia, naisten "ylivalta" hämmentävää ja poikkeus..

Anonyymi kirjoitti...

Nyt puhuttiinkin Vihreistä, joka oli leimallisesti tasa-arvon kannattajana tunnetuksi tullut puolue. Mikä itku ja hammasten kiristys olisikaan syntynyt, jos olisi ollut tuossa troikassa 2m+1n.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...