sunnuntaina, syyskuuta 13, 2009

Kaupungissa vierailua ja koirailua

Viikonloppu hujahti stand upin, Habitaren ja vieraan merkeissä. Tässä välissä tuli vielä useampia kertoja ruokailtuakin, koska Loimaan Pauliina jäi kerrankin ihastelemaan pääkaupungin menoa koko viikonlopuksi. Hyvä niin. Nyt on käyty Korjaamolla kuulemassa komediaa, Nollassa reggae- brunssilla (aivopesu alkoo jo vaikuttaa, kiitos vain) ja vielä jonkin näköisellä iltapalallakin Kuu Kuussa. Ehdimme myös Kampissa olevaan Empire Plazaan syömään erittäin myöhäistä lounasta. Pidän heidän rauhallisesta sisustuksestaan ja ystävällisestä henkilökunnasta. Myös ruoka on ollut hyvää. Kukka ruuassa on myös aina kiva piristys. Käväisimme myös Habitaressa, sekä järkyttävän monessa vaatekaupassa, joten kaupallisuutta, kulttuuria, designia ja ruokailtua tuli tasapainoisesti.
Minkki P:n järkkäämä stand up oli mukava yllätys. Muutama vuosi sitten alkoi tuntua kuin kaikki stand up jutut olisivat samaa räiskälettä. Kun olet kuullut yhden, olet kuullut kaikki.
Tällä kertaa oli aidosti hauskaa. Korjaamolla esiintyivät Tommi Mujo, Heli Sutela ja Teemu Vesterinen. Tästä kolmikosta Teemu Vesterinen oli suveneeristi hauskin. Tosin kun näimme hänet seuraavana päivänä Mannerheimintiellä, ja päätin ystävällisesti antaa positiivista palautetta, kaveri tuntui jäätyvän silmiemme edestä. Luulisi ettei nyt olisi kovin vaikea ottaa vastaan palautetta oman esiintymisen parhaudesta. Tommi Mujunen oli ihan viihdyttävä ja harmittoman hauska mutta ei ehkä niin hioutunut ja vahva kuin Vesterinen. Lämmittelijän rooli sopi hänelle. Heli Sutelaan puolestaan olin hieman pettynyt, vaikkakin jo pelkkä hänen näkemisensä alkaa naurattaa. Kiitos Annen ja Ellun!
Loppuviikon Vallilassa asustelee Koira T. Hän koitutuikin aivan ilmiömäisesti heti saavuttuaan. Viime yönä oli tietenkin yhden kerran pakko hypätä sänkyyn testaamaan pätevätkö öisin samat säännöt kuin päivällä. Kun ne pätivät, ovela koirasankari hyppäsi vieraani sänkyyn.Sielläkään ei hellytty. Uniltaan herätetty vieraskin oli sitä mieltä että koiralle on paras nukkua lattialla tai omassa pedissään.
Näillä eväillä taas uuteen viikkoon joka itseasiassa lupaa paljonkin uusia juttuja. Työnohessa opiskelu alkaa taas keskiviikkoja. Ja huomenna menen tutustumaan Zodiakin; Tanssi mielessä ja kehossa -kurssiin. Toivottavasti nämä kummatkin osoittautuvat raikkaiksi syyslöydyöksiksi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä alat opiskella? MinkkiP

opinto-norppa kirjoitti...

Markkinointiviestintää - mihinpä sitä seepra raidoistaan jne. - Brand leadershippia.
Vaikka Kauppaopistossa vuonna -98 luvattiin, että kun meidän sukupolvi on 38 v, suomessa on työvoimapula, ja kaikille on töitä, ettei sen puolesta tarvitsisi työelämää varten kouluttautua..
Mutta kaipa sitä kuitenkin täytyy käydä haistelemassa, josko maailmalta on tullut uusia kikkakolmosia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...