lauantaina, syyskuuta 05, 2009

Kaupungissa kannustamassa

Olen hieman yllättynyt, ettei urheilujuttujen perään ole kyselty. Anti-sporthan valitti, että niitä on liikaa mutta luulisi että senkin aiheen puuttumista joku ihmettelisi.
Tänään oli City-triathlonissa. Katsomassa. Hyvin tyytyväisenä, että olin ymmärtänyt rajani, ja toiminut sen mukaan. Nähtävästi kunnon ylilyönnissä, on kunnon jälkiverot.
Olen toiminut Kuisman epävirallisena valmentaja, ja ajatusta triathlonista on heitetty ilmoille. Järkevänä tukijana katsoin kohtuulliseksi aloittaa city-kilpailulla.
Tämän jälkeen ei tarvinnut kuin mainita asiasta ääneen Juhlaviikkojen runohumussa Juden kuullen, ja porukassa oli yksi ilmoittautuja lisää. "Eihän kolme kilometriä ole mitään". Kuuluisat viimeiset sanat. Kun vielä kummityttöni Siirin äiti tuli paikalle edustamaan Loimaalaista voimaa, oli paletti täydellinen. Erityiset aplodit muuten Ainolle. Pesi kundit sekä juoksussa, että pyöräilyssä. (ei mikään itseisarvo mutta kannustustukseksi tiedoksi)

Hieno tilaisuus, hyvin järjestetty. Kaikki toimi. Vaikka vakikävijät nurisivatkin uimastadionin käytön rajaamisesta pariksi päiväksi, on hienoa että kaupungissakin järjestetään katsojaystävällisiä kisailuita, ja madalletaan eri lajeihin tutustumista.

Tyylikäs suoritus myös kaikilta kolmelta osanottajalta. Mitä siitä olisikaan tullut jos olisi vielä treenannut?

16 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

Vakikävijät voivat hakea vaihtelua esimerkiksi Kumpulan maauimalasta joka varmasti ajaa saman asian. Kiitos hyvin järjestetystä tapahtumas järjestäjille ja varsinkin reitin varrella oleville viittojille jotka kannustivat ja opastivat oikealle reitille.

Anti Sport kirjoitti...

Nyt kun mainittiin pyytämättä ja yllätyksenä, niin kyllä nyppi kun yritin ajaa tänään mun henkilöautolla täältä puolelta Kamppiin. Jotain ihmeen aitaa koko Hesari täynnä ja siellä täällä joku ylipainoinen punkero "ajamassa" etanan vauhtia. Se aita varasti autoilta toisen kaistan vaikka ei siinä siis mitään pyöräilijöitä ollut kuin silloin tällöin. Olisivat ajaneet pyöräteitä pitkin. Siksi ne ovat olemassa!

kuisma kirjoitti...

Oli ihan ok kruisalla sitä autokaistaa pitkin ja naureskella siinä sille autoletkalle et siinäpä sitten jonotatte nätissä letkassa ja kukaan ei poukkoillut suuntaan eikä toiseen. Ja itseasiassa siinä autokaistalla oli huomataavasti huonompi päällyste kuin pyörätiellä.

Norppa, Noora kirjoitti...

No arvaapa Anti Sport paljonko minua nyppi kun olin ajamassa henkilöauton puolikkaallani stadikalle. Jouduin kiertämään Manskun kautta, jonka jälkeen sanottiin, että parkkipaikka on vain kilpailijoille, ja voisin katsoa itselleni tilaa jäähalilta. Koska en ollut lähtenyt ihailemaan maisemia ja huviajelulle, jouduin suullisesti perustelemaan olemassaoloni oikeutuksen, ja lähestulkoon anelemaan että pääsisin pysäköimään kulkuneuvoni puolityhjälle parkkipaikalle. Sain armon "tämän kerran". Parkkipaikathan ovat pysäköimistä varten.

Anonyymi kirjoitti...

Miksä sä ylipäänsä lähdit autolla stadikalle? Sähän asut siinä vieressä. MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Ja mä en tiedä pitäiskö mun huolestua oikeesti tuosta sun "valmentajapestistä".... MinkkiP

Anti Sport kirjoitti...

Olisihan asiat voineet olla huonomminkin. Radiosta olisi voinut tulla suomalaista rappia.

Norppa, Noora kirjoitti...

Siksi että multa on pöllitty kaksi polkupyörää, joten pyöräily tässä kaupungissa on tehty mulle mahdottomaksi,+ piti sen jälkeen hoitaa yksi kuljetustehtävä.
Sähän tiedät että mun henkiset tsemppikyvyt on mittaamattomat, ja tänä vuonna "treenattava" oli jo puolen välin paremmalla puolella, ensi vuonna haetaan 10 sijan parannusta. ;)

Norppa, Noora kirjoitti...

Ei, vaan suomalaista reggaeta.

Anonyymi kirjoitti...

Toi kuljetushomma on tietty ok perustelu, koska kyllähän sinne stadikalle ois muuten kävellenkin päässyt.

Miten ootte ajatelleet soveltaa tuon 10 sijan parantamisen siihen, että ens vuonna tuohon tapahtumaan tn. osallistuu 100 tyyppiä enemmän, koska mehän tiedetään että sä houkuttelet sinne kaikki kävelemään pystyvät...?

Prepe kirjoitti...

Norppa, onko se toinen niistä pyöristä se jonka lahjoitin sulle pari vuotta sitten? Näin sen jollain kaljulla heebellä (ei, ei ollut Pekkarinen) viime viikolla.

Norppa, Noora kirjoitti...

Anonyymi; no esim. vaikka ajallisesti tästä vuodesta, ja totta, mä tiedän jo monta tyyppiä jotka vielä itse eivät tiedä osallistuvansa mutta varmasti tulevat innostumaan asiasta ensi keväänä.

Prepe: eihän toki, "Lance" on tietenkin tallessa. menin ystävällisyyspäissäni antamaan sen Judelle, joka siis osallistui sillä tuohon TriforFuniin.

ps. miksi mun yleensäkään pitäisi kävellä stadikalle? en muista erityisesti profiloituneeni kävelijänä - kävellä voi koiran kanssa mutta ei ollut yhtään saatavilla.

Anonyymi kirjoitti...

Siksi että se kohoittais kuntoa paremmin kuin se autoilu sinne. Tai pyöräily.

kuisma kirjoitti...

Pyöräily kohottaa paremmin kuntoa kuin kavely.

Anonyymi kirjoitti...

Kuisma - alamäki ei fillarilla juuri kuntoa kohota ainakaan kaupunkiajossa. Varsinkin kun ajallisesti siihen matkaan ei montaa minuuttia mene. Ainoastaan jos saman ajan käyttää fillarointiin kuin kävelyyn niin pyöräily kohottaa kuntoa enemmän. Ja lähden mieluusti testaamaan tämän suorituksen esim. sykemittarin kera. ;) MinkkiP

kuisma kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...