torstaina, lokakuuta 01, 2009

Hyviä ja huonoja uutisia

Hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät uutiset olivat, että pääministerimme ei tällä kertaa haasta yleisradiota oikeuteen. Eihän siellä alvariinsa voi rampata.
Huonot uutiset ovat, että tulossa on vielä talokatselmus. Tätä katselmusta sitten varmasti vatvotaan viikko jos toinenkin. Onko se muuten samainen talo, jonka makuuhuoneessa 7-päivää lehti kertoi kampaaja-Kaarinan vierailleen, silloisen yksityishenkilö Matti Vanhasen vielä ollessa naimisissa? Mutta talokatselmus tulee olemaan hukkaan heitettyä aikaa ja energiaa. Kaikkihan me jo tiedämme, ettei sieltä löydy sitä tuppeensahattua lankkua. Jos jotain on tullut pihalle ilmaiseksi, se on tullut tilaamatta ja pyytämättä. (Miksi muuten Anneli Jäättenmäki erosi?)
Itse en usko, että Yle menisi aivan kevyesti väittämään pääministerin saaneen lahjuksia. Varsinkin, kun tiedetään, että sekä kyseinen pääministeri, että yksityishenkilö Matti Vanhanen, ovat kovin tarkkoja maineestaan.
Mutta eipä taida Antti Kaikkonenkaan elää elämänsä ruusuisinta aikaa. Juuri kun unohtui hänen lähettelemänsä 69 tekstiviestit, niin käy ilmi että AK on kunnostautuu säätiöpuolella. Koska niin on "maan tapa".

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi meillä on lainkaan noita teattereita?Säästetään ensi vuosi niin, että näyttelijöille maksetaan palkka ja annetaan heidän tehdä vuosi mitä haluavat. Seurataan kaikki tuota teatteria (mistä me muuten olemme maksaneet maltaita). Radiosta koko päivä ja illalla töiden jälkeen töllöstä. Vähänhän se on pahempaa kuin kauniit ja rohkeet mut mitä siitä.
Eeva-Kaarina

Norppa, Noora kirjoitti...

Sepä se. Meillä on valinnan vapaus. Oikeus äänestää ja mahdollisuus lähteä ehdokkaaksi. Paljon hiljaisia puurtajia jää tunnetumpien tai kuuluisempien(kuka mistäkin syystä)poliitikko-
tovereidensa varjoon. Kalliiksi tulee sekin, jos ei osaavia tahtojia kyseisiin töihin pian löydy.
Esim. mitä ajatuksia herättää se että, Tanja Karpela on eduskunnan pankkivaltuuston jäsen. Eduskunnan pankkivaltuusto valvoo Suomen Pankin toimintaa ja eduskunnan vastattavana olevien rahastojen hallintoa?

MJ kirjoitti...

Hei muistanko ihan väärin, että se 69-kunnallisvaalipöllöily oli Matti Vanhasen sekoilua eikä Antti Kaikkosen? Sori en jaksa edes nyt guuglata asiaa, roiskasen vain epäilyni ilmoille.

Norppa, Noora kirjoitti...

Hei MJ, muistat aivan oikein, olin hieman epätarkka, tarkoitukseni oli lisätä perään (kin). Kaikkonenhan vain tekstaili samalle naiselle yökylään pääsy vonkauksia mutta ehkä se oli vain solidaarinen keskustalainen veto, kääntää huomio pois pääministeristä ja kantaa itse osa mediavastuuta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...