sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Merille mieleni tekevi


Mikäköhän siinä on, että toimivan polkupyörän saa viikkoa ennen kun ensilumi tulee, ja ensimmäisen kerran koko vuonna käy purjehtimassa päivää ennen vuoden ajan vaihtumista?
Kaunis sunnuntaipäivä oli mennä harakoille kun päikkärit houkuttelivat mutta Kuisma tarjosi aktiviteetiksi purjehtimista. Koska ensin tehdään, ja sitten vasta mietitään, oli myöntymiseni välitöntä.
Kokemuksesta tulikin aivan mahtava. Upea auringon paiste, raikas merituuli ja iloisesti laineilla keikkuva vikla. Homma sujui kohtuullisen hyvin. Ainoastaan yksi aloittelijan pyllähdys tapahtui heti toisessa käännöksessä mutta loppuvaiheessa alkoi jo pysyä kummatkin köydet käsissä. Olin aivan varma että retkestä tulee kylpykeikka mutta ei. Ei edes molskahdusta laiturilta tai epähuomiossa luiskahdusta laidalta.
Lisähohtoa raikkaaseen iltapäivään toi vielä HSK:lla lämpimänä ollut uusi sauna. Oli aivan täydellistä mennä, kieltämättä hieman kohmeessa, kuumaan saunaan ja nauttia vielä samalla aurinkoisista merinäkymistä. Miesten puolelta kuuluneen oudohkon hihkunnan alkuperää en uskalla edes arvailla...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...