perjantaina, lokakuuta 16, 2009

Kuhaa kuumottamaan

Viikonloppuna on tarkoitus viettää laatuaikaa(mitä muuta se edes voi olla?) ystävien ja kummipojan kanssa. Itseasiassa tähtäimessä on kunnon kuha-saaliin pyydystäminen mutta tunnetusti kalathan eivät aina pelkästä käskystä veneeseen hypi. Olen kuitenkin henkisesti päättänyt, että saalista tulee.
Suurin huoli viikon mittaan ei ole ollut mahdollisen kalan saaminen, vaan kelit. Auton talvirenkaat ovat käytännöllisesti säilössä toisessa kaupungissa, ja näin jo itseni ajamassa Paraisilta Helsinkiin päin 5 km/t. Viimeksihän kunnostauduin samaisessa mestassa karauttamaan koko auton kiville, joten se homma ollaan jo nähty.
Ei muuta kuin lämmintä päälle ja kuhat pannulle tirisemään! (oikeasti haluan tosiaan nähdä itseni irrottamassa sitä jättikuhaa koukusta mutta se onkin jo toinen tarina se)

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Kalastusopas on mukava kaveri kalassa ollessa. Ei tarvitse edes koskea haukeen, jos sen haspeliin on saanut tarttumaan. ;)

Ansku kirjoitti...

Ja mä haluisin nähdä kun Noora perkaa sen kalan myös! Vaikka en epäile yhtään ettetkö siitäkin selviäisi kunnialla :)

Norppa, Noora kirjoitti...

Nora, Ansku - tässäpä kävi nyt niin hassusti että ei vieläkään paljastunut miten siinä tosi tilanteessa sitten kävisi... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...