keskiviikkona, huhtikuuta 14, 2010

Airis coffee ja Naiset saunassa

Kurkataanpa tähän väliin missä te olette, ja miten te oikein tänne olette päätyneet. On myös kiinnostavaa "Mikä mahtaa olla in?".
Google Analystics kertoo, että viimeisen kuukauden aika kävijöitä on ollut 2 648. Keskimääräisesti näitä sivuja on plärätty 1,4  sivua kerralla, ja aikaa näillä riveillä on keskimääräisesti käytetty noin 56 sekuntia. Minusta melkein kokonainen minuutti pelkästään minulle ihmisen päivästä on jo huiman hieno juttu.
  Sanahakujen joukossa on paljon vanhoja tuttuja. Näille sivuille päädytään usein hakusanoilla esim.: "nenähuuhtelu", "helsingin kaupunginteatterin ohjelmisto", "naiset saunassa", "suomen kaupungit suuruusjärjestyksessä" tai "haukipullat resepti". Onpa joku löytänyt tänne hakuyhdistelmillä "airis coffee", "5.9. vuosipäivä" tai "älä sure mitään,tule herneeseen"(mistä runosta muuten kovasti pidän).
Osa teistä löytää tänne myös muiden sivuilta. Eniten vierailuita viimeisen kuukauden aikana on tullut Lahteen perheensä kanssa muuttaneen Hannan sivuilta, toiseksi eniten 10 viikkoisen pojan äidin Jennin muistikirjasta ja kolmanneksi eniten vierailijoita saan naapurustossa asuvan Mielityn blogista.Terkkuja tytöille! :) Otetaan mukaan myös yksi kiintiöpoika, koska neljänneksi eniten lukijoita tänne eksyy Prepen blogin kautta. Tosin, Prepe voisi mielestäni laittaa vähän puhtia kirjoitustahtiinsa ja raportoida esim. Tukholman maraton projektinsa etenemisestä, ja eiköhän Matti Vanhanenkin taas ole ollut muistamattomuudessaa muutaman rivin arvoinen..
Alueellisesti näyttää siltä, että koto-suomessamme johtokaupungit ovat Helsinki, Turku, Lahti, Oulu. Naapuristamme Ruotsista täällä taas piipahdetaan useinmiten Malmösta, Lundista ja Staffanstorpista. Heja Sverige! Ja USA:ta listoilla pitää puolestaan Kaliforniasta Ansku, jonka perheelle oikein paljon, paljon Onnea perheenjäsenen johdosta!
Joskus olisi hauska kuulla, löytääkö täältä kukaan koskaan mitään etsimäänsä...

JK.  "Airis coffee" -resepti Drinkkiklubi sivustolta ;)
Laita lasiin fariinisokeri, kaada päälle kuuma kahvi ja sekoita. Lisää viski ja lopuksi kermavaahto pinnalle omaksi kerroksekseen. Voit koristella drinkin esimerkiksi suklaarouheella.
4 cl Whisky
12 cl Kahvi
2 tl Sokeri (Fariini)
2 rkl Kerma 
1 kommentti:

hna eli Hanna Kopra kirjoitti...

Samoin sinne! Prepestä olen ihan samaa mieltä. Luulisi, että nyt JOS koskaan olisi jotain mistä ammentaa. Toivottavasti tässä ei ole päässyt käymään niin kuin, voi aivan liian usein, että miehen postaukset kasaantuvat luukkuun ja jou päivä kalman haju kantautuu intewebbiin…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...