torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Asiakasta voi ilahduttaa

Piipahdin Ruohonjuuressa hakemassa nopeasti illaksi ruokatarvikkeita.  Kassajonossa kuulin myyjättären iloisen äänen, joka kertoi heillä olevan meneillään noppa-tunti. En ollut koskaan kuullutkaan mistään noppa-tunnista. Homma toimii niin, että asiakas saa noppa-tunnin aikana heittää kassalla ihan oikeaa noppaa, ja jos saa silmäluvuksi kuusi, täytyy ostoksistaan maksaa vain puolet.
Edelläni oli kaksi naista ja innostukseni hieman laski, kun ensimmäinen jonossa heitti kuutosen. En ole kovin loistava todennäköisyyslaskennassa mutta ajattelin suoraviivaisesti, ettei ainakaan auta jos kolmesta jo yksi on heittänyt toivotun luvun. Toivonliekki pieneni entisestään kun vielä edellänikin oleva heitti, kuinkas muuten, kuutosen. Mutta antakaas olla, kun sitten tuli minun vuoroni - hyvänen aika - numero kuutonenhan se siinä, ja ostokset puoleen hintaan.
Aivan loistava idea! Olisi ollut todella hyvä idea mielestäni ilman voittoakin mutta  lämmitti että tavaroista saikin pulittaa puolet aiottua vähemmän. Juuri aiemmin olin huokaillut riisin kilohintoja ja miettinyt otanko vain tavallista luomua vai reilunkaupan luomua, joka oli hieman kalliimpaa.. (olin reilu)
Eteisessä oli tänään myös maininta että kaupan kylmäkoneet käyvät nyt erityisen energiapihillä-järjestelmällä. Sekin oli ilo panna merkille.

4 kommenttia:

Lyyrine kirjoitti...

Eikö jossain pilailu liikkessä myydä noppia joilla tulee vain kutosia :)

Norppa, Noora kirjoitti...

Sitä mäkin vähän epäilin mutta sitten takana tuleva rouvalle tuli luvuksi viisi. ;)

Anti Sport kirjoitti...

Eikös se ole kuitenkin niin, että nopanheitossa edellisillä heitoilla ei ole merkitystä vaan jokaisella heitolla on aina sama mahdollisuus saada tuo 6?

Norppa kirjoitti...

AntiSport, täysin aiheellinen huomautus. Elämä vain tuntuu menevän niin että kun mahdollisuuksia on useita, niin sama mahdollisuus ei useinkaan toistu montaa kertaa peräkkäin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...