tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Teinin kanssa tankotanssia

Asiat kuullostavat niin erilaisilta, riippuen miten ja missä yhteydessä niistä mainitaan. Voin iloisesti kuvailla miten olin lauantaina teinin kanssa katsomassa tankotanssia, tai vähemmän epäillyttävästi, että olin teinin kanssa seuraamassa hip hopin SM-kisojen päätösesitystä. Kummatkin yhtä totta.
Päädyimme viikonloppuna sukulaistytön kanssa Kulttuuritalolle katsomaan houkuttelevan kuuloista dance-erikoisshowta. Valitettavasti osa kansainvälisistä tähdistä olivat vielä tuhkan kourissa mutta meille riitti ällisteltävää paikalle päässeistäkin.
Kulttuuritalo kuullostaa viattomalta ajanviettopaikalta. Jos vielä ajattelet, että suurin osa kilpailijoista on kuitenkin alaikäisiä, eikä tapahtumaan ole ikärajoitusta..niin tulisiko mieleen, että lavalle ensimmäiseksi läimähtää ihka oikea tankotanssija? No - kyse oli pohjoismaiden mestarista, ja koko showhun oli  koottu kaikkea maan ja tavaan väliltä. Seuraavaksi esiintyikin pieni poika ja sokerina pohjalla Talent-voittaja, beetboxaaja Aleksi.
Mutta kun tankotanssija kuulutettiin lavalle, valot sammuivat ja teini kääntyi katsomaan minua kysyvästi, piti ihan nielaista. "Eeen mä nyt ihan tätä ajatellut..".
Viikonloppu hujahti muutenkin ohi vilauksessa. Yksi elämän rikkauksista on saada viettää aikaa eri-ikäisten kanssa, joten teinin kanssa pari päivää oli todella mukavaa ja virkistävää. (kuinka paljon fiksumpia ne ovatkaan kuin itse samassa iässä..)
Mukaan mahtui Maija Poppasta Porkkanamafiaavanhoja tavaroita ja mukavaa yhdessäoloa yhden kummilapsen täyttäessä vuoden. Aika vain loppui kesken.
Seuraavalle kerralle teinillä oli vain yksi toive: " Mä haluun pyöräillä. " Melko kohtuullista.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Huhhuh, melkoinen taituri!
Voitais treffata myös sen mun teinikummitytön kanssa ensi kerralla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Me käydään Noran kanssa tsekkaamassa mestat valmiiksi niin ens kerralla sit todellakin pyöräillään! :) MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Tai - me viedään teidän pyöräilemään ja harjoittelemaan elämyksellistä slow life -kokemista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...