sunnuntaina, syyskuuta 11, 2011

Ote lipsuu

Homma on lipeämässä käsistä. Järjestin  tänään kaikki töissä käytettävät vaatteeni puuripustimille yhdelle tangolle järjestykseen. Muoviset henkarit vein varastoon kierrätyslaatikkoon. Olen myös hankkinut vaatetelineen, jolla aamuisin odottavat alkavan päivän vaatteet. Ajatuksellisestikin todella kummallista, saatika että se on konkreettisesti tapahtunut ja totta.
Tuntuu huolestuttavalta. Mutta ei auta. En ole aamuihmisiä. En ole koskaan ollut, ja ilman vaatteita ei  voi töihin mennä. Ei ainakaan niihin töihin missä olen tottunut käymään. Jos vaatteet eivät ole valmiina, niitä joutuu etsimään. On hyvinkin mahdollista, etteivät ne suinkaan heti löydy. Kun eivät löydy, niin menee aikaa, ja kun menee aikaa, tulee kiire. Kun tulee kiire, saattaa keskittyminen herpaantua. Keskittymisen herpaantuessa saattaa käydä niin, että onkin bussipysäkillä ilman kännykkää, kukkaroa tai tietokonetta. Siihen sitä aikaa vasta meneekin. Hermoista puhumattakaan.
Kun asuu raitiovaunuliikenteen palveluiden ääressä, voi aamulla miettiä "millaisiin vaatteisiin jonakin aamuna tuntuisi pukeutua", kun tähtää tiettyyn pitkänmatkan bussiin, voi jättää tuntemuksensa vaikka blogin sivuille pohdittavaksi, ja pukeutuu niihin vaatteisiin, jotka ovat valmiina.
Nyt töissä käytettävät vaatteet roikkuvat kaikki yhdessä paikassa.  Onneksi kaikkialla muualla tavarat ja sisustus on niin ihanasti rempallaan, ettei tästä nyt ole syytä vetää lopullisia johtopäätöksiä. 

3 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Kyllä, otteesi tosiaan lipsuu. Tagitkin olet täällä jättänyt pois. 8-o

Norppa kirjoitti...

En ole tainnut koskaan oikein kunnolla päässyt tagien maailmaan kiinni mutta koska olen niin lukijaorientoitunut, lupaan kokeilla taas ajatuksen kanssa. Kiitos Joku kommentistasi.

Joku kirjoitti...

Tagisi ovat ilahduttaneet minua, koska ne eivät ota itseään turhan vakavasti, eivätkä pyri (ainakaan vaikuta pyrkivän) kaiken kattavaan ja tukahduttavaan järjestelmällisyyteen - ja ovat siis jotain ihan muuta kuin mihin omat taginkäyttötottumukseni alunperin kallistu(i)vat. En minä niitä kirjoitusten selailuun ole täällä käyttänyt, ne vain ovat minusta ilmaisuvoimaisia, ei sen kummempaa. (On kiva lukea vielä tagistakin, kuinka norppa sporttaa, testaa, tai mitä milloinkin. :-)

Kuitenkin, älä minun vuokseni niitä käytä, jos ne tuntuvat kahlitsevilta, vaan vain, jos ne itsestäsi tuntuvat pikemminkin vapauttavilta! :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...