tiistaina, syyskuuta 20, 2011

Tunnustus tuli

Noralta tuli eilen tunnustus. Kiitos siitä! Mikä mukava tapa aloittaa blogiviikko. Tunnustus antaa myös tehtävän, tällä kertaa lueteltavaksi valikoitui viisi suosikkiasiaa. Erittäin haasteellista, sillä en yleensä omaa vain yhtä lempiväriä, lempimusiikkia -lempijuomaa tai lempikoirarotua.. (Vai kertooko se päättämättömyydestä, siitä etten osaa valita? ) Yritän nyt kuitenkin, niin olen osallistunut. Itseasiassa ajatuksellisesti tämä inspiroi minua keksimään "oman meemini", katsotaan saanko aikaiseksi

Lempiruoka: isoäitini tekemä kesäkeitto ja paistettu spaghetti. Paistettua spaghettia hän on tehnyt minulle jo ilmeisesti 70-luvulta saakka ja vielä maistuu. Eli spaghetti keitetään ja sen jälkeen paistetaan - voissa - ja joukkoon sekoitetaan muutama kanamuna. Olen huomannut, että valurautapannun käyttäminen vielä parantaa lopputulosta jos mahdollista. Syödään ketschupin kanssa.  

Lempimakeiseni: Haribon pienet neliönmuotoiset "salmiakit" joissa muistaakseni saattaa olla vielä kirjain, usein myydään melko siedettävän kokoisissa pienissä pusseissa. 

Lempiluettavani:
tällä hetkellä jokainen käsiin osuva Kodin Sisustus & Remontointi -lehti, jonka seuraavan sivun toivon ratkaisevan polveilevat mitä ja kuinka -ongelmani. Kaipa hyvä teksti on aina sitä mikä ilahduttaa, on se sitten kirjassa tai lehdessä tai muussa muodossa. Kaunista ja inspiroivaa se on kuitenkin.

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:( ..katseleminen..? )
Muistan joskus kutoneeni pannulappua ja niiden muutaman hyvän rivin aikana fiilis oli kyllä miellyttävän rento. Minulla ei ole mitään käsitöitä vastaan, en vain osaa tehdä niitä.

Lempielokuvani:  
Reservoirdogs, Kill Bill, Pulp fiction Leon..ääh..ei minulla ole lempielokuvaa..Nuokin mainitut ovat yhenlaisia hyviä elokuvia mutta niitä on paljon muitakin. 

3 kommenttia:

Joku kirjoitti...

"paistettu spaghetti"

Oh. Nam. Mistä olenkaan jäänyt paitsi.

"polveilevat mitä ja kuinka -ongelmani"

Ah. Niin ilmaisuvoimainen tapa sanoa asia. :-)

"elokuvani"

Uh. Mikä tarantinisti täältä paljastuukaan, en totta vie olisi arvannut. Onko se kausittaista, elokuvamakusi?

Norppa kirjoitti...

Siksipä tuntuukin tyhmältä luetella elokuvia, aivan kuin Tarantinon elokuvat esittelisivät makuani elokuvien suhteen.
Moulin Rouge teki minuun aikoinaan riemastuttavan vaikutuksen, samoin Fifth elementissä oli jotakin ihastuttavaa - etenkin kun elokuva muistutti minusta jostakin syystä Leon elokuvaa -ja ystäväni kertoi, että elokuvilla on sama ohjaajaa - ja ymmärsin, että toisinaan kuitenkin ehkä näen jotakin.
En tiedä onko elokuvamakuni kausittaista mutta elokuvien katsomien on. Olen erittäin huono katsomaan niitä videolta tai tv:stä, joten elokuvien näkeminen vaatisi jatkuvaa takapuolelle potkimista. Le Havre on listalla seuraavaksi - mistä tulikin mieleeni, että pidin kovasti Mies vailla menneisyyttä elokuvastawni

Joku kirjoitti...

No nyt kuulostaa jotenkin järkevämmältä. Siis tasapainoisemmalta, monipuolisemmalta, ei niin, että Tarantinonkaan elokuvissa mitään erityistä vikaa olisi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...