torstaina, huhtikuuta 26, 2012

Ja sorsia, olkaa hyvä

Ilmeisesti vedenpaisumus on tulossa ja Norpan Arkki -päivät alkaneet, koska tänään piha-altaaseen tuli uiskentelemaan pari sorsaa. Veden ääressä olevalla tontilla tätä en ihmettelisi,  mutta pihalla oleva allas on sorsan mittakaavalla pienempi kuin Kalliolainen yksiö, joten uudenmaan suurimman järven ollessa, jopa sorsan lentomatkan päässä, en ihan odottanut näin eksoottisia vieraita.
Tämä kaikki alkoi siitä kun pari päivää sitten vein muurahaisen ulos paperin kanssa, ja erehdyin ajattelemaan, että olenpas hyvä ihminen. Sen jälkeen ilmestyi näyttämölle hiiri, ja kun se saatettiin ystävällisesti ulos - näyttäytyi toinen hiiri - ja nyt sitten pihassa tepastelee ympäriinsä sorsapari. Pitänee vain olla kiitollinen, että ovat pihalla. Kyllähän tuossa kylpyhuoneen tassummeessakin olisi ollut saman verran tilaa.

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Teillä onkin kivasti kaikenlaisia eläimiä;D Onneksi meilläkin täällä on puiston tekokanaalissa kotoisia sinisorsia;D

Joku kirjoitti...

Alkaa sana levitä siitä, minne kannattaa mennä; missä on hellämielisiä ihmisiä ja lempeä vastaanotto. :-)

Norppa kirjoitti...

Tämä varmaan jotenkin kulminoitui siitä kun aloin pohtia "kuinka hauskaa" oli perustaa kanala.. No sittenhän siinä ohessa tulisi luonnollisesti hiiriä ja varmaan tämän päivän sorsat vain halusivat tuoda esimakua siitä, miltä se sitten näyttäisi kun pihalla tepastelisi siivekkäitä..

Prepe kirjoitti...

Ei odottanut Talvivaarakaan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...