keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Rakkauskortti tuli - pyytämättä ja tilaamatta

Toisilla on taito muistaa ja huomioida ilahduttavasti. Esim. Hnna on yksi tällaisista ihmisistä.
Tänään aamulla sain erikoislähetin mukana tuliaisen. Yllätys oli pakattu valkoiseen muovipurkkiin, jota kiersi punainen silkkinauha. Nauhasta roikkui vielä sydämen puolikas, josa luki I love you.
Kuinka liikuttavan ihanaa. Enkä voinut olla nauramatta kun avasin purkin. Kaksi täydellisen sävyistä kynsilakkaa; keväisen keltaista ja energisen punaista, sitruunatippoja(aivan ihania esim. kuumaan veteen lisättynä) sekä karkkirannerenkaat. Kyllä, sellaiset venyvät, joita voi sitten hetken tullen aina nuolaista. Vastuullisena lahjoittajana Hnna oli laittanut mukaan myös xsylitol-purkkaa sekä rusinaa. Sellaista tilannetta ei olekaan mitä rusinapaketti ei pelastaisi. Kun rusinat on syöty ja ranteet nuoltu niin ainut asia mistä elämässä pitää olla huolissaan on happohyökkäys.
Eikä paketti olisi ollut täydellinen ilman mukana olleita aviisin sivuja. Tiede-lehdestä. Näistä sivuista sain tärkeitä vastauksia kiperiin kysymyksiin, kuten voiko liikaan hapensaantiin kuolla? (Kyllä voi.)
En tiedä tunteeko sitä itsensä paremmaksi vai huonommaksi ihmiseksi tällaisen lähetyksen jälkeen. Huono ihminen itsessä miettii heti milloin on viimeksi itse väsännyt jotain näin kivaa kennellekään...Mutta niin hauskaa ja ilahduttavaa on tällainen saada, että sen ilon haluaa jakaa muidenkin kanssa. Ja kun ajan kuluttua kynsilakat ovat rapistuneet ja sitruunatipat kulutettu viimeiseen tippaan asti, muistuttaa kortti jääkaapin ovessa, kuinka äärettömän suurella skaalalla tälle pallolle mahtuu huimaavan kauniita asioita. (Kiitos.)
Possu ja lintu.


2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Aika ihana yllätys;D

Hanna Kopra kirjoitti...

Eikä edes kestä! Se oli kosmista johdatusta. Kaikki loksahtelivat paikoilleen. Kaikki alkoi kynsilakasta, koska meillä oli kaksi keltaista ja keltaista tarvittiin ehkä tässä.

Sen sydämen puolikkaan löysin ulkoa. Mietin kuka sen voisi saada ja olisi katsonut Twin Peaksiä. Ja osaisi arvostaa. Jaakon saattoi heti laske pois.

Kortti oli piirretty valmiiksi ja se purkkikin säästetty "jos joskus vaikka tarvii" ja heti tarvi. Vain puolisen vuotta piti pitää kaapissa!

Punaista nauhaa olin kerinyt toissa päivänä kaappiin…

Se oli ns. Tähtiin kirjoitettua. Annoin vasemman käden kuljettaa. (Kun joku meedio sanoi radiossa, että kun antaa sen ei-vahvemman käden viedä, niin löytää mm. tavaroita).

PUSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...