perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Elkin joulukirje(29v)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entäs osat: 1-2, 6 ja 10 eteenpäin? Mistä muuten on kyse?

Norppa kirjoitti...

Tällä palstalla julkaistaan joulukuun ajan kirjeitä joulupukille. Lukeehan hänkin blogiani.

Norppa kirjoitti...

ja siis nyt pitäis arvata mitä pikku elkki toivoo joulupukilta! mulla on ainakin pari isoo kysymysmerkkiä tossa kirjeessä..

Anonyymi kirjoitti...

Siis Elkki EI halua joko A) suurikokoista [lue: lihavaa] cityrottaa, joka olisi helppo järjestää B) Karvatonta TAI geeliä käyttävää hamsteria?

Norppa kirjoitti...

no siis se ei haluu hamsteria, marsua, gerbiiliä tai muutakaan läskiä jyrsijää joka puree ruokkijansa sormen poikki heti kun häkin ovi kolahtaa. ja sit se haluu sykemittarin, unta ja kylpytakin.(olettaisin) mutta mikä on toi toivekirja ja oikeessa yläkulmassa oleva 3-5 juttu..

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä siinä on Helsinki-Turku-Helsinki JOKO sanakirja TAI juna-/bussiaikataulu? Toi 3–5 on varmaan... oota... totaaa... Ehkä se ooooon... osat 3–5 uudesta permanentista?

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei hamsteria!! Mulla on joskus ollut 2 hiirtä (Joonas ja Vilpuri) ja ne palautettiin eläinkauppaan viikon jälkeen...

Ja osat 1-2, 6 ja 10 mulla on jo...DVD:n kokoelmasta on siis kyse.:)

Anonyymi kirjoitti...

Tankki täyteen DVD:kin on ihan yksissä kansissa... Oliskohan kyse... Totaaaaaaa useampi osainen sarja, kenties tuotantokausia useampi... Mä veikkaan, että kyse on ...Mat & Pat:kin on 3:n DVD pläjäys... Kyse oooon... Sanoisin, ettei Sopranoksesta ainakaan vaan pikemminkin Rimakauhua ja Rakkaudesta.

Norppa kirjoitti...

Tai - tiedän että kodista löytyy myös Frendejä ja Kummankaata. hmm...mut toi kirjakin pitäis vielä keksiä. ei ihme jos tontut on joulun jälkeen burn outissa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...