maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

4,5 dl ja metropoliittikohtaamisia

Ihmisellä(siis aikuisella miehellä) on verta kehossaan n. 5 litraa. Verenluovutuksessa joutuu luopumaan vain vajaasta 5 desistä. Ja humps hei, itselläni se tapahtui viidessä minuutissa! Mieletön suoritusihme, vaikka itse sanonkin. Maksimisuoritus tässä lajissa on n. 12 minuuttia mutta kerrankin selvisin reippaasti alle maksimiajan!
Olen luovuttanut verta aiemminkin mutta se on ollut vuonna kivi ja miekka, kuten verenluovutuspapereistani sain todettua. Edellisestiä luovutuksesta oli 10(!) vuotta. Vähänkö hävettää! Kun nainen on voi käydä luovuttamassa verta 90 päivän välein, eli n. 4 kertaa vuodessa..olen siis possumaisen itsekkäästi ominut itselleni 40(!) pussia verta, jolle varmaankin kuitenkin olisi ollut parempaa käyttöä. JOS taas olisi pakottanut joka kerran mukaan vähintään, kolme kaveriani, kuten yleensä kaikkien projektien kanssa teen..(well, you do the math)..
No joka tapauksessa tänään marssin Yrjönkadun luovutuspisteeseen sen enempää suunnittelematta.
Suosittelen todella lämpimästi: hyvät isot leivät, pullaa, kolmea eri mehua, kahvia, helppo sijainti, auki myös iltaisin, miellyttävä henkilökunta ja hyvännäköisiä luovuttajia
(ei, nyt en puhu eräästäkin naisesta) ja tulee vaan hyvä mieli, vaikkei se nyt maailman suurin uroteko olekaan.
Kaikki meni loistavasti! Ensin näytetään henkkarit ja sitten täytetään lomake ja mietitään onko harrastanut epäilyttävää seksiä tai onko joku muu harrastanut epäilyttävää seksiä, tai yleensäkin onko harrastanut seksiä. Siinä meni tovi.
Mutta sitten vaan pitkälleen lavitsalle ja kättä suoraksi. Ei sattunut ja todellakin tuo viisi minuuttinen suorastaaan lensi. Ehdimme vain keskustelemaan pintapuolisesti hoitajan kanssa tenniksestä, kun kone jo piippasi tyytyväisyyttään.

Rientäessäni hyvää vauhtia roseniin pitkin Kalevankatua näin silmäkulmastani Komeiden miesten kokoontumisajot. Ja ketkäs siellä olivatkaan; Ookoo-boysit ilmielävänä! Voi jälleennäkemisen iloa ja riemua. Keskieurooppalaisten poskisuudelmien jälkeen(vaikka eräskin mies yritti sitä kättään). Kuka sanoo ettei suomalainen mies osaa käyttäytyä, sieltä lennähtivät mannermaiset metropoliittitervehdykset oikeaoppisesti kolme kertaa poskelta toiselle ja olin myyty. Kunpa ei olisi tarvinnut lähteä..
Kuva: Onni ja Pyry. Lue ketkä vertasi tarvitsevat.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä suosin kans sitä Yrjönkadun pistettä. Leivät on tosi jees. Viimeksi mulla oli tosin joku amatööri, joka liikutteli sitä neulaa suonessa kun se ei kerralla ollut osannut laittaa sitä. Jäi kelpo mustelmat.

Anonyymi kirjoitti...

Metropoliitta Okei kiittää huomiosta, joskin pitää myöntää, että erästä Ladyä sai jonkin aikaa huudella ja viittoilla Basen terdellä ennen poskisuudelmaepisodia..

Norppa kirjoitti...

miten se sanonta nyt menikään.."hyvä tulee huutelemattakin.." eiku..odottaminen kannattaa aina ;)
tai mitä noita varsinais-suomalaisia sanontoja olikaan..

Prepe kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Kuten huomasit viime tapaamisemme oli jättänyt pysyvät jäljet ja väistin hapanta...Yleensähän me ei Foguesin kanssa jouduta hirveesti huutelemaan (koska me ei kehdata), mutta tällä kertaa se selkeesti kannatti.

PS. Kuulitko Radio Rockissa aamulla kesäkaupunkisarjaa. Kyseessä oli Loimaa josta alastarolainen kesätoimittaja antoi värikkään kuvauksen. Hän ei tiennyt oliko kukaan tehnyt valtion viilasiilossa "sitä". Tiedätkö sinä?

Norppa kirjoitti...

Huomaa että toimittaja oli Alastarolta. Kas kun ei Oripäästä ja ilman passia.
Melko hypoteettinen kysymys, näkymäthän valtion viljasiiloilta ovat yhdet suomen parhaista.
Ehkä kesätoimittaja oli nykyhallituksen kannattajia, joka ei näe valtionomistuksen ja yksilön edun tuomia synergiaetuja..?

Hanna Kopra kirjoitti...

Arvaa kuin mua kirpäisi, kun Veripalvelusta tuli tekstari Juhannuksen alla enkä voi nyt luovuttaa (koska huom! mä imetän ja synnytyksestä on alle 12 kk EI OLE kyse siis BSE:stä tai epäilystä TAI epämääräisistä seksisuhteista tmv.).

Jotenka meinasi eilen tulla ihan tippa linssiin, kun luin ton postauksen. JA mähän EN voi lukea sitä kaksosten juttua, koska… Ei vaan voi. Liian kourivaa ja kuutteja ja ilmastonmuutosta ja "miksi ihmiset on--??!". Ju nou.

Mutta ihkuu kun kävit ja sitten muutkin ehkä menee… Kun se VOIS olla kuuminta hottii tänä kesänä. Esim.

Hanna Kopra kirjoitti...

Haastoin sut haasteseen. Kts. Terveisiä perheestä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...