keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Mitä SJP ja Julia edellä..jne


Tässä samalla kun Laajis vetää happea, kiitos osallistumisesta sekä kehuista, muistutetaan että muitakin yhtä perustavaa laatua tapahtuneita kiharoiden muutoksia olemme kohdanneet as shown. Ajattelin vain muodollisesti laittaa tähän kuvan niistä kiharista tunnetuista naisista jotka ovat ihan pärjänneet suorillakin hiuksilla. (tosin, mä luulen että ei niiden tarvi ite niiden kanssa venkoilla)
Riitta Väisäsestä ja Anita Hirvosesta, sekä Ari Klemistä en puolestani löytänyt kuvia suorilla hiuksilla. Tosin Arilla taisi olla vain liian käkkärä kotipermanentti otsahiuksissa..

4 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Sitä N.A.H. perässä… Enkä mä nyt NIIIIN shokissa oo. Mutta tosi radikaalia. Toisaalta joskus sitä tarvitaan. Erkkivauramomainen muuvi, yllättävä, mutta tyylikäs ja smooooth… Niin kuin Erkkikin.

Norppa kirjoitti...

No et TIETENKÄÄN mutta kuten aina ennenkin, on blogittelussa, samoin kuin normaali kanssakäymisessämme, syytä aina käyttää ilmaisussa suurta draaman kaarta.
Ja jos ihan tarkkoja ollaan..niin tää "suuri muutos" taisi tapahtua kampaajalla jo edelliskerralla kun sakset ja suoristusrauta heilui mutta nyt se vasta konkreettisesti on iskostumassa kanssaihmisten tajuntaan.. ;) Mutta en mä oo huolissani, kaikkea kierrätetään ja kaikki tulee muotiin uudelleen, joten Curly Sue will be bäck.

Hanna Kopra kirjoitti...

Miten se Joku Tyyppi oli sanonut talvella jo kutrien muuttuessa punertaviksi? Tämähän on ollut siis rosessi jo pidempään.

Ja miten HURRRJAA, että tätä ei ole tajunnut rosessiksi kuin näin vasta nyt!

Joo, kaikki kiertää radallaan… Mä en tosin tahtoisi ihan välttämättä ns. babalybeck-tukkaa takaisin. Sitä mikä Baballa oli silloin kun se oli ekan kerran telkassa ja sen takana oli eräänkin steinerkoululaisen Bonkin tekemiä juttuja…

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa kerhoon!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...