perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Viimeistä viedään..norppa kesälaitumille!

Se on kesäloma edessä. Viimeistä päivää töissä ja hommia niin paljon ettei paremmasta väliä. Suunnitelmia ei ole mutta niitä on ollut tapana tulla. Parhaimmat ideathan tunnetusti tulevat miettimättä. Ja miettimällä voi kuulemma myös päätellä että akusta tulee väärinpäin virtaa..
Perinteisesti olen lukenut järjettömän määrän kirjoja, ja LOIMAA, here I come! Pulina voi jo valmiiksi kaivaa puhelintaan esille niin voimme ihan yhteistuumin miettiä sitä alastarolaistoimittajan visaista pähkinää.." onko joku tehnyt sitä valtion viljasiiloilla.."
Ja koska eilen tuli juotua vihreää teetä Minkki P:n kanssa ja ulkoilutettua kesähiuksia(herrasmiehet hihittelevät jos puhuu kesätukasta) niin lomalle lähtö kondis on mitä mainioin..Pää ei särje kuin vähän, väsytä ei kuin vähän ja motivaatiota tehokkaaseen työskentelyyn..on vain vähän. Mutta lämmin kiitos kaikille saman teepöydän äärellä kokoontuneille.
Katsotaan miten kesäblogi päivittyy. Saattaisi olla aika aloittaa vaikka Norpan kesäkeittiössä sarja; etenkin kun on unohtunut vouhottaa taikomastani raparperipiirakasta JA piimäjuustosta täysin. (suurperheen emäntäainesta)
ps eräällekin miehelle..unohtui kertoa se suuri paljastus kun ystäväsi onneksi keskeyttivät aina kriittisinä hetkinä mutta samaa mitä teette kotona..minäkin olen tehnyt viime aikoina..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Norppa!!! Pöytyän Riihikoski on ihan siinä Loimaan vieressä. Muistatkos......

Anonyymi kirjoitti...

akkujen lataus on syytä suorittaa huolella, mieti jos loman jälkeen akut muka hyvin ladattuna kytketkin piuhat vääriin kenkiin ja alkaa norppa pyöriä vallan väärin päin! ps. oletko suudellut siis sängyssä?

Anonyymi kirjoitti...

hmmm...ai niinkö se menikin.. nooh, koska " i dont kiss and tell "..pitänee asiasta vain lukea sieltä toisesta blogista.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...