tiistaina, kesäkuuta 19, 2007

Aikuisen naisen sohvapöytä - ja tukka

Olen maailman huonoin tinkijä, naamastani näkee noin kilometrin päähän ettei minulle tarvitse antaa alennusta, paitsi säälistä, tosin itseäni ei henkilökohtaisesti haittaa pätkääkään mistä syystä alennus tulee, tilillähän se näkyy vain euroina.
Mutta tänään sujui vähän paremmin. Oltiin Elkin kanssa Boknasin loppuunmyynnissä. Ehkä vähän väsyneenä, humoristisena ja osallistuvana asiakkaana mutta asiakkaana kuitenkin. Vahva epäilys on, että jo huomattavasti alennetun pöydän hinta tippui puoleen myyjien yhteisellä neuvottelulla ehkäpä myös siksi että liikkeessä olisi nopeammin kaksi erästäkin naista vähemmän..tiedä sitten..
Koko kauppahan on kaiken kaikkiaan sellainen mihin omalla "tuurilla sekoitettu ja löydetty jostakin" sisustyylilläni ei pitäisi eksyä ollenkaan, mutta muutaman yhteen sattuman ansiosta(esim. kotini sijainnin ja korttitelineeni) olen kurkistellut ikkunasta sisään.
Tänään eiku sisään ja pienen riehumisen jälkeen löysimme itsemme takatasanteen sohvaryhmältä ällistelemässä "ihan kivaa sohvapöytää", josta kävi ilmi ettei se koskaan ollut tuotantoon, eikä siis vastaavanlaista tulisi heti kättelyssä vastaan. (Mikä on tietysti hyvä jos kulkee sohvapöytä kainalossa kaupungilla.)
Hyvin nopeasti selvisi myös, että pöytä oli viettänyt aikaansa liikkeen takahuoneessa.(jalkoja oli pidetty lähellä pöytää, eikä lasienkaan alle ei aina oltu löydetty alustaa) Mutta reissussa rähjääntyy ja elämä jättää jälkensä. Ehkä pöydän oli aika siirtyä arvostavaan kulttuurikotiin, jossa kuitenkaan ei tuijottettaisi pelkkää pintaa(tervetuloa petsaamaan elkki).
Hetkeksi isku paniikki. Olenko nyt vanha? Miksi ostan sohvapöytää? Enhän mä edes ole sohvapöytä ihminen mutta sitten ymmärsin että aina voin liftata jäämerelle, joka olisi yhtä tyhmää ja lapsellista, ja näin voisin todistaa ettei mitään kehitystä ole tapahtunut sitten kauppaopisto vuosien. Heti helpotti.
Ja missäs se pöytä nyt on? No liikkeessä tietty. Koska väsytti, päätin myös käyttäytyä aikuisen naisen tavoin ja soittaa kotiinkuljetusta varten miehelle. Totta kai olisimme voineet kantaa pöydän Elkin kanssa muutaman sata metriä kotiinkin itsekin mutta tänä arvon ja lähimmäisen rakkauden aikana päätin ettei tänään ollut "naiset kantelee huonekaluja ympäri kaupunkia päivä". Koska vastakkainasettelun aika on ohi, ja naiset sekä miehet ovat tasa-arvoisia ja . Niin tasa-arvoa kunnioittaen annoin myös ystävämiehelle mahdollisuuden olla lähimmäinen. Ystävätyttö(täyttää pian 30v.) oli ollut lähimmäinen tullessaan seuraksi kauppaan, nyt piti muistaa suosia myös ei hametta käyttävää ystävää. Ja niinhän siinä kävi, että iloisena luurin toisessa päässä vastattiin, että "tottakai se käy, milloin voin hakea ja tuoda hankkimasi pöydän". Taisi sieltä myös tulla että toisella liikkeen myyjistä on muuten Hiace mutta sitä en tainnut enää kuulla..
Kävin myös kampaajalla. Eräskin mies sanoisi että laihduin ainakin kolme kiloa. Tuli hyvä tukka. Ehkä vähän aikuinen mutta nyt se ei haittaa koska on sohvapöytäkin. (onhan sohvapöytä ollut aiemminkin, mutta se tuli kotiin roskiksilta, ei Boknas liikkeestä).
Televisiosta tulee Lentopallon maailmanliigaa; Argentiina ja Puola. Taidan toivoa että Argentiina voittaa.
Tulipas nyt dorkat kuvat mutta vaihdetaan ne sitten kauniimpiin kauniimpana päivänä ;)
Kaulassa Elkiltä(itsensä tekemä) eilen saatu Lohdutus-koru.

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ei kun tukkakuvia kehiin. Ja pöytäkin ois kiva nähdä...

Hanna Kopra kirjoitti...

Mäkin mietin sohvapöytää eilen! Mikä yhteenkollaasio! Mutta sllaista ajattelin, missä levyn alla olisi Mairen uusi väijyilyleiri… Mä voin piirtää kuvan tai pyytää Jonnaa otrtamaan kuvan sen sohvapöytäPikinväijyilyleiripöydästä.

Mahtavaa, että sulla on tommoi spesiaaaaal pöytä! Siinä on heti enempi tunnelmaa jo kuin jossain Perus Pöydässä.

Ja onhan se nyt hyvä niidenkin tietää, että sekin pöytää pysyy Tölössä ja jos takahuoneen myyjillä tulee vaikka iksu, niin ne kahvitunnillakin voi tulla moikkaamaan sitä… Ehkä sun tarttee alkaa pitämään ikkunaa kiinni.

On ihan eri olla haastava asiakas tyttöystävien kanssa kuin miesystävien kanssa… Tai siis eräiden miesystävienkin kanssa se on erinomaista toimintaa. Mutta siis taas oli onnistunut ostos-/myyntikokemus. Ja kokemuksia, etenkin onnistuneita, kaikki tarvii.

Jos tarvitset kuskia/seuraa Jäämeren reissulle, niin Joulupukki on erikoistunut mm. kyseiseen reissuun. Mutta sitten sen kanssa Jäämereen pitää kusta ja voi ostaa jäätelön. Mennessä matkaan menee se parikytä tuntia ja paluumatkaan kaksi viikkoa.

Pidä talkoot! Eräs mieshenkilö voi kantaa sohvapöytää tai asentaa jotain, Elkki voi petsaa ja SSK-SKK voi istuttaa kukkia! Se olisi yyyyyyber ihanaa sekä varmastikin hauskaa! Jooooooo, pliiiiideeeeeeee, pliiiis, pliiis! Jos sun konettakin tarttis tuunaa. Norppppppppaaaaaaaaa… Pliiideee!

PeeeÄssssPiste Olenko maininnut, että eno-Jokinen (enoni, jonka nimi ei ole Jokinen) on Suomenmestari ikämiehissä ja hakkaa KAIKKI 3kymppisistä lähtien sekä myös Brazilian ikämiesten mestari?! Mun eno-Jokinen onkin Tiikerinhyppy ja Sipoon Kärppä Varg!

Nimetön kirjoitti...

Joo, loimaalikkakin haluais nähdä kuvia sekä tukasta että pöydästä. Ja nimen omaan tässä järjestyksessä, ettei käy niin ettei tunne kun kaveri moikkaa kaukaan :)

Pulina

Nimetön kirjoitti...

no jumangega, täytyy lähtee kaivaan jostain kännykameraa. piäni hetki.

Hanna Kopra kirjoitti...

SIIIIIIIS WAT! Missä sun kutsit on!?!?!? Siis OOOOOOO ÄMMMMMM GEEEE! Tosi ihanat, mutta aikas radikaalia! Nyt Jotkut kenties ei osaa käsitellä tätä.

Sä mitään "aikuiselta" näytä…

Hanna Kopra kirjoitti...

Edit: Kutrit

Nimetön kirjoitti...

TOSI HYVÄN NÄKÖNEN.....

t:työmyyrä Pulina

täällä mä vaan kökötän töissä vaikka jussi lähestyy kovaa vauhtia

Ansku kirjoitti...

Vau Noora!! Tosi makeet hiukset! Ma en meinannut tunnistaa sua noista kuvista. Ihanan pirtea :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...