maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Dingon taustalaulajana

Aamulla kun kello soi, väsytti aivan käsittämättömästi. Ei ihme. Yön aikana näin unta mm. siitä että olin Dingon taustalaulajana ja esiinnyimme tietysti jonkun koulun jumppasalissa. Kummitätini talo oli yhteydessä tähän jumppasaliin ja pikkuserkkuni oli yhtyeessä rumpalina. ja koska Neumann oli vähän hitaassa vedossa, joten vähän häpeillen hän lauloi koko ajan selkä yleisöön päin. Minä taas sain valituksia sukulaispojilta olemattomasta laulutaidostani, ja jo unessa tajusin, ettei ikinä enää laulajaksi mihinkään yhtyeeseen.. (niin kuin muuten se onkin ollut listalla)
Tämän lisäksi näin myös unta että olin juoksemassa Venäjällä naisten kymppiä - tai maratonia - sitä ei kerrottu etukäteen. Piti vain lukea reittikarttaa juostessa, ja matka selviäisi sitten aikanaan. Mietin vain että "onhan se nyt hieman eri juokseeko kympin vain 48 kilometriä (en tiedä mistä tuo 48 tuli) mutta sitten tuumin vain että "no samapa se sitten on". Turha kai kertoakaan että välillä juoksureitti meni halleissa ja kirjastossa. Kirjastossa ehdin jo vähän pohtimaan että "ei tässä kyllä mitään kovin hyvää kilometriaikaa tule" kun venäläinen kirjastotäti esitteli suomeksi heidän teemapäiväänsä..
Kolmannessa vaiheessa unta, olinkin jo pelastamassa yläasteen luokkakavereitani ruotsalaisesta vankilasta. Ison volvon kuskina toimi edesmennyt isoisäni, jolla ei koskaan edes ollut ajokorttia.. Ja sitten soikin herätyskello.
************
vinkki:
Viihteestä, blogittamisesta ja "kansalaisjournalismista" Marilta

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...