keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Kiviä taskussa

Helsingissä(kin) menee tällä hetkellä toinen toistaan parempia teatteriesityksiä. Ei voi sanoa, etteikö meillä olisi laadukasta kultuuria tarjolla, jos vain kiinnostaa ja haluaa/viitsii lähteä katsomaan.
Kiviä taskussa kuuluu taas aivan omaan luokkaansa. Kahden energisen, taidokkaan, monipuolisen ja rohkean heittäytyjän nerokas näytelmä, joka antaa läpi esityksen hengästyttävää vauhtia, ja saa kaiken nähneen tosikonkin nauramaan. Teatteria joka viihdyttää taidolla ja tekemisen meiningillä.
Martti Suosalo ja Mika Nuojua ovat aivan huippuja. Loistavia ammattilaisia jotka laittavat itsensä likoon ja repävät välillä itsekin omalle keulimiselleen, mikä pitää esityksen näinkin monen kerran jälkeen raikkaana ja innostavana.

Toinen kiinnostava pongaus on Kaupunginmuseon jalkautuminen teatteriiin.
Kjell Westön "Missä kuljimme kerran" sai innoitustaan kaupunginmuseon kuva-arkistoista,
ja nyt valokuvanäyttelyä voi käydä ihailemassa kaupunginteatterin aulassa. Hyvä museo ja hyvä teatteri, enemmän yhteistyötä ja kaikki voittavat.

1 kommentti:

Prepe kirjoitti...

Jos vielä saa lippuja niin kannattaa mennä katsomaan Luolamies Linnanmäen Peacockiin. Martti Suosalo sielläkin. Erittäin hauska. Uskaltaisin sanoa, että parempi kuin Kiviä taskussa (tai Mannerheim ja Kirgiisiperhonen...)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...