sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Palmusunnuntain purkkipainia

Sunnuntaiaamu oli käydä rankaksi. Otin erän painia Felixin suolakurkkupurkin kanssa. Kansi oli tiukahko. Yritin avata sitä. Ei mitään. Uudestaan. Ei vieläkään mitään. Ja vielä kerran. Ymmärsin, että siinä oli tosi kyseessä.
Laiton purkin kuuman veden alle ja naputtelin veitsellä kantta. Tosin hieman vaisuhkosti, koska operaation työläys ei vastannut kurkkuintoani.
Yritin jälleen avaamista. Eikä kansi luonnollisesti liikahtanutkaan. Tein tämän pari kertaa.
Annoin purkin olla vähän aikaa ja päätin yrittää hetken kuluttua uudelleen.
Sitten meni pinna ja purkki oli saatava auki. Tiesin jo miten hommassa tulee käymään mutta tempperamentin ja järjen painiessa, järki harvoin jää voitolle.
Suolakurkulta tuoksuva nainen hakee virpomisseuraa..

Aamulehti on testannut homman jo aiemmin.

Sauvosta lasipurkin avausohjeet
Tai jospa minulla vain olisi ollut Jarkey

*********
ps. ystävällinen lukija Alppilasta päätti lähestyä oikein kuvan kanssa, mikäli moinen paini pitäisi käydä uudelleen. -->

2 kommenttia:

Kurkkufani kirjoitti...

Pikku vinkki: ei tarvita voimaa eikä turhia kummallisia apuvälineitä, kun laittaa ihan tavallisen voiveitsen kärjen kannen alle ja taittaa hiukan. Kuuluu naps. Näin pääsee ilmaa kannen väliin ja purkki aukeaa ihan kevyellä voimalla!:)

Anonyymi kirjoitti...

Pikkulukijat alppilasta toivovatkin että rakkaalla ystävällä sujuvat tapaamiset kurkkupurkkien kanssa vastedes leppoisammissa merkeissä.

-törmänen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...