maanantaina, maaliskuuta 03, 2008

Kannattaa urheilla säännöllisesti

Urheilumattomuuteni tuli ikävä tauko kun löysin itseni Espoosta tenniskentältä. Eikä päivääkään liian aikaisin. Tiesin että ensimmäinen parikymmentä minuuttia olisi kauheaa, ja pelikaverini myönsi anteeksi pyydellen sen myös näyttäneen siltä. Polar olisi huutanut isoa hälytystä, jos olisi ollut mukana. Mutta hämmästykseni jäin henkiin. Loppua kohden tuli palkinto ja rytmi alkoi löytyä. No, jossainhan sen henkisen kehityksen on tapahduttava. Nöyrtymisen jalo taito ja tuhkastahan se fenix lintukin nousi jne. Etenkin kun kerran etukentälle rynnätessäni kompastuin, kaaduin ja maila vielä irtosi kädestäni. Tosin, osuin silti palloon. Huominen tulee olemaan hyvä maitohappopäivä, eikä enää näin pitkää taukoa.

4 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Norppa, kun palaan pian puolen vuoden sairaslomaltani palloilulajien pariin niin saatat kelvata harjoitusvastustajaksi. "Voit harjoitella kevyesti esim. tenniskentällä mutta ei mitään kovia spurtteja." (ortopedin lausunto). Saatat olla juuri sopiva vastustaja.

norppa kirjoitti...

Prepe, kun palaan pian puolen vuoden mielenterveyslomaltani palloilulajien pariin, niin saatat kelvata harjoitusvastustajaksani. "Voit harjoitella kevyesti esim. tenniskentällä mutta ei mitään älyllisiä haasteita." (psykiatrin lausunto) Saatat olla juuri sopiva vastustaja.

Prepe kirjoitti...

Ah...toi sun sarkasmisi...miten voisin elää ilman sitä?

norppa kirjoitti...

Prepe, mikä sarkasmi? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...