torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Kimppakivaa 27.4. - Länsiväylällä

Oi kuinka on kiva, että ihmiset innostuvat kaikesta niin helposti. Tänään ei tarvinnut laittaa kuin yksi Kimppakivaa -meili, ja heti tuli ilmoittautuneita. Sekä osallistujiin, että kuvauspuolelle.
Tällä kertaa Länsiväylä-juoksuun. (kuvat vuodelta 2006)
Olen käynyt hölkkäämässä matkan kerran aikasemmin. Ensimmäiset kuusi kilometria kaduin todella paljon. Määrittelisin jopa, että syvästi. Kevät oli mennyt vähän flunssassa, eikä kilometrejä ollut kertynyt tossujen alle. Ensimmäistä kertaa tuli vahva tunne, että nyt ei kyllä pysty. Ainut syy osallistumiseen oli Ann-Mary, joka oli tosin itse harjoitellut Kalifornian aurinkoisen taivaan alla, eikä halunnut juosta yksin. Tosin enpä muista että seuraani olisi hirveästi 17,4 kilometrin aikana kaivattu. Sain juosta viimeiset 15 kilometriä melko omassa rauhassani, kunnes tavoitin kaksi veteraanijuoksijaa joiden kanssa yhtenä onnellisena ja sympaattisena rintamana saavuimme maalialueelle. Ikäeroahan meillä oli vain n. vajaa 40 vuotta...
Mutta tulipa juostua. Viime vuonna ei tullut mieleenkään. Ei ollut sen aika. Mutta nyt on! (kuuluisat viimeiset sanat- "aina oppii paitsi ei välttämättä")
Tällä hetkellä mukaan on jo ilmoittaunut Nora + Sami, Kimde, ehkä Törmänen, Carde ja Jude - ja mikäli jengi pysyy terveenä ja on mestoilla, mä näkisin että useampikin hulabaloo-hyppelijä nähdään onnellisena aurinkoisella sunnuntaihölkällä huhtikuun lopulla.
Olen luvannut itselleni palkinnoksi farkut.

7 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Sami olis kanssa mukana. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkos jo joku tiimiasuste mietittynä?
Vai juostaanko pelkissä lenkkareissa??

-törmänen

norppa kirjoitti...

Ms Hopp on jo eräänä vuonna yrittänyt innostaa tuonne "pelkät lenkkarit" juoksulle mutta ihan käytännön mukavuussyistä kokisin että jos edes yläosassa olisi jotakin tukea.
Tiimiasuste- ja -nimi pitää luonnollisesti keksiä -
Tosin "Sillä mennään mitä on" ei musta olisi kovinkaan huono asenne länsiväylälle??

Prepe kirjoitti...

Hitto. Olisin muuten mukana, mutta olen Jormien kevätretkellä...Ehkä Pirkanhiihdossa sitten?

Ansku kirjoitti...

Seli seli! Kivaahan siellä länkkärillä oli :) Aina tekee hyvää lähteä vähän ulkoilemaan.
Tsemppiä ja oo reipas!

norppa kirjoitti...

Prepe valitsee Jormat Kimppakivan välillä. No tietty alkuviikosta tarvitaan varmasti vielä hierojiakin..

Ansku - no oli oli tietty. Siis jälkeen päin ajatellen. Ja jotenkin mä yritän etsiä ne samaiset papat jä käydä tervehtimässä. Toivottavasti ne on pysyny terveenä...
Ooksä juoksennellu siellä?

Ansku kirjoitti...

Enemmän toi spinning on mun juttu, mutta kyllä mä välillä olen käynyt juoksemassakin. Täällä kun toi ulkona juokseminen on ilo :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...