perjantaina, marraskuuta 28, 2008

Joululahjalistaa

Paperin säästämiseksi, ehdotan että joululahjatoiveitaan voi kirjoittaa tällekin foorumille. Joulupukki osaa nimittäin lukea sähköistä mediaa.
Elkkihän piirsi viime vuonna oikein hienon kuvan toiveistaan, joista suurin osa oli vielä ihan tunnistettavia. Myös piirrokset ovat siis tervetulleita. Tai jos haluat lähettää vaikka kuvan joululahjatoiveestasi loimaannorppa@gmail.com, sekin on tervetullut.
No niin naiset ja miehet; mitä haluaisitte joululahjaksi? Kerrankin saa ihan suoraan sanoa. Anonyymit voisivat laittaa vaikka iän ja sukupuolen, sekä oman ihmistyyppinsä tiedoksi.
Pesupähkinöitä, kosinta, harvinainen postimerkki, X-box kolmonen, virveli, keijupuku, laatikollinen sikareita, housukoirankanto-laukki or what..?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

*Serenade Silvuplee* - tahtoisin saada laulun lahja, tai noh - ainakin osaamisen soittaa kitaraa. Voiko Pukki tuoda sellaisen? Voihan? Voihan?

Anonyymi kirjoitti...

Ps. voisko Pukki tuoda myös lottonumerot että sais kolmannen kitaran?

Norppa, Noora kirjoitti...

Totta kai - mut jouluaattona vasta! ;)

kuisma kirjoitti...

Mä haluun Maailmanrauhaa ja rakkautta. Joo mä tiedän et se on missien toive jne...plaplaplaa.Mulle riittää ihan vaan hauska joulu sukulaisten kanssa kun pöydän ääressä turistaan niitä näitä. Mut jos jotain pitäis toivoo niin eiköhän se ois hsk.n jäsenyys ja tietenki kaikkee turhaa ihan liikaa niin et ne ei mahdu edes kuusen alle + kahdenjapuolen tonnin lahjakortti stockalle ja lotto voitto ei oo liikaa, joulu on vaan kerran vuodessa..

MinkkiP kirjoitti...

Mä haluisin minkkiturkin...

Anonyymi kirjoitti...

Mää haluaisin et korjaisit kirjoitusvirheen tässä lauseessa:

"...Omaa useamman parin isoäidn tekemiä, yli polven ylettyviä villasukkia..."

Pisti silmään... (auts).

Norppa, Noora kirjoitti...

Minkki P, katsotaan jos mä saan sen aseluvan jonain päivänä.. ;D

Nora kirjoitti...

Olkaapa sitten tarkkana, että mitä minkkejä metsästetään. Ettei mukaan tartu esim. yksi karvaton/vähäkarvaisempi minkki. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluun prinsessa Dianan! Minkkiturkissa mutta muuten vähäkarvaisena!!

Ja sitten 48 tuntiset vuorokaudet että ehtisi nukkumaan edes joskus tarpeeksi....

-Törmänen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...