tiistaina, kesäkuuta 09, 2009

Ei yhtään lukijaa!

Kauheaa, minulle on käynyt kuin vasemmistopuolueille eurovaaleissa! Olen menettänyt kaiken kiinnostukseni ja luottamukseni. Klikkasin tänään kävijätilastoani, ja maanantain lukusaldo oli: nolla. Zero lukijaa. Oumaigaad. Tähänkö nyt on tultu? Kaiken tämän jälkeen.
Kriisi. Uudistunko? Yritänkö populismilla? Säilytänkö linjani? Alanko kopioimaan muoti-ja käsityöblogeja? Satsaanko ulkonäköön? Kikkailenko sisällöllä? Vai uskonko, että routa porsaat kotiin ajaa. Eivät ne julkkisblogit nyt sentään niiiiin paljon mielenkiintoisempia ole..
Toinen vaihtoehto on, että lukijalaskuri on lakannut pohjavärin muutoksen myötä toimimasta mutta sehän on vähän sama kuin uskoisi, että kaikki nukkuvat olisi äänestäneet juuri minua.
Mutta olo on vähän kuin kerrassaan yksin luodolla kökkivällä nestori miikkulaisella.

9 kommenttia:

Anti Sport kirjoitti...

Höh. Mä käyn täällä joka päivä ratsaamassa uusimmat. Jotain juoksujuttuja on kyllä ihan liikaa ja se karkoittaa antisportit pois.

Kaura kirjoitti...

Noku yhdet lukee vaan Googlen readerilla eivätkä käy vars. lokissa useinkaan. Epistähän se on, kun ei siä riiderissä voi kommentoidakaan.

huojentunut norppa kirjoitti...

Huh, ihanaa; ehken olekaan jätetty!

Anti Sport; nehän on juttuja just ei-juoksijoille. Luulisi että sympatia herää kun ei-urheilija yrittää vasten luonnettaan urheilla. Juoksujututhan ovat vähän kuin elämä.. Nähdään autuaaksi tekevä tavoite horsiontissa, tehdään suhteettomat suunnitelmat, kompastellaan kalenterissa viikkoja läpi, kunnes itku kurkussa huomataan että mahdoton olikin mahdotonta! Kunnes sama toistetaan jonkin ajan kuluttua uudelleen. :)
Kaura; no mutta tämä ilmoittautuminen lämmittää mieltä.Tosin, ainahan kannattaa kommentoida. Nykyään vain ihmiset ovat niin..hmm..ei provosoituvia, että värikkäistä keskusteluja on vaikea saada aikaiseksi. ;)

lingonberry kirjoitti...

Älä sinä huoli..... Linjalla ollaan lähes päivittäin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin myös eilen. Ja olin ERITTÄIN pettynyt kun ei ollut uutta päivitystä luettavana. MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Höps höps tilastot valehtelivat jos maanantaille ei näkynyt yhtään klikkausta.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin kävin maanantaina.

-ansku

Ansku kirjoitti...

Tilastot valehteloo! Minä käyn lähes joka päivä tsekkaamassa mitä sulle kuuluu :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä "Julkkiblogit"? Sähän olet Julkkis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...