maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Kuisman hellelenkki


Tukholma oli aurinkoinen ja ystävällinen. Yksi juoksi ja muut kannusti. Samalla vaivalla tosin huudettiin muutamalle tuhannelle muullekin juoksijalle. Kädet olivat kipeänä taputtamisesta, samoin oli ääni lähteä mutta niinhän se yleensä on reissulla tapana.
Kuisma vetäisi hyvän ajan helteellä ja ensimmäiseksi maratoniksi 4.25 - ja olen valmennettavasti ylpeä. Ensi vuonna sitten neljään tuntiin. Puolen tunnin parannushan on tosi kohtuullinen tavoite. Etenkin jos ensi kerralla samassa hytissä ei ole mukana kolmea ei-juoksijaa. Onnittelut Kuismalle ja kiitos muulle kannustusjoukkueelle täysipainoisesta sekä intensiivisestä osallistumisesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti Berliiniä.

7 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Hienoa Kuisma! Mahtava aika!

Norppa, Noora kirjoitti...

Ja kaveri ei edes kauheesti treenannut. Hölkötteli vain usein kevään mittaan mun seurana ja totesi välillä että "voihan sitä aikaansa näinkin viettää". :D

Nora kirjoitti...

Luonnonlahja!
Tuossa kuvassakaan ei edes näy, et olis hionnut tai tehnyt yhtään mitään!

Anonyymi kirjoitti...

Kuisma, Kuisma, Kuisma!!! Koska jalathan on ihan tikissä niin tänään sit pikajuoksua treenaan Eltsuun? MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Kuva on tallennettu nimellä kahenkilonsiika.jpg. WTF?

Siinä on varmaan jotain sympoliikkaa, konnotaatiota ja denotaatiota. Mutta miten se liittyy kuvan henkilöihin tai mihinkään? Valaise meitä Norppa!

Norppa, Noora kirjoitti...

Anonyymi; arvostan silmääsi yksityiskohdille!
Kuvan nimi liittyy siihen että, sekä meno-, että paluumatkalla seurueemme hoki kahenkilonsiikaa noin tuhansia kertoja, ja mitään juttuahan ei koskaan pidä lopettaa ajoissa,tai vain sen vuoksi ettei se ole millään tavalla hauska. Suosittelen katsomaan (taas) muutamia kertoja youtubesta kahenkilonsiikaa voimakkaalla volyymillä, niin kyllä se siitä taas lähtee. * siika! siika! siika!*

Zepa kirjoitti...

Ja Berliiniin tietenki juoksemalla - ekologista ja silleen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...