maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Sä voisit ottaa huomattavasti rennommin

Tästä se taas alkaa. Uusi zen-kausi ja kunnollinen kesä. (Tässä tapauksessa viitataan vain fyysiseen kuntoon, ei niinkään moraaliseen. )Tänään oli vuorossa Eläintarhan urheilukentällä Aikuisten urheilukoulu - lajina pikajuoksu.
Mahtava keli, ja piristävää vaihtelun vuoksi kokeilla tavallisuudesta poikkeavaa urheiluharjoitusta. Sinänsähän tietysti hieman päistävää mennä yhtäkkiä pikajuoksutelineisiin ja yrittää siitä sitten pungertaa itseään liikkeelle mutta hyvää se teki. Fyysisesti ja henkisesti.
Paikalla oli myös Minkki P ja Nora. Minkki P ohjaamassa ja Nora osallistumassa korkeushyppyyn. Sekä tietysti Ms A osallistumassa pikajuoksuun, mikä olikin hyvä, koska emme olleet nähneet ainakaan 23 tuntiin.
Juoksukoulussa kävi niin kuin aina tuppaa käymään kun menen oppimaan ryhmätilanteeseen. Opettaja sanoo jotakin. Esimerkkejä: " Ootsä ihan läsnä? " " Toimiiks toi sun käsi yleensä ihan normaalisti?" Ja tänään Arto Bryggare: " Ja sulle mä voin sanoa että sä voit ottaa paljon rennommin ". Siihenhän oli sitten helppo vastata, nyrkit puristettuina hampaideni välistä "mähän oon aivan rento!". Eipä silti. Arto Bryggare suositteli henkilökohtaisesti myös keskikehon treenausta, mikä oli tietysti tosi imartelevaa kun 20 muuta kuuntelee siinä ympärillä,
mutta yritin muistaa entisen balettiopettajani sanoja ettei opettaja tuhlaa aikaansa lahjattomiin.(samainen opettaja heitti minut kerran myös ulos tunniltaan - luonnollisesti syyttä)
Telinelähtöjä harjoiteltiin sitten Minkki P:n ja Markus Pöyhösen kanssa. Lähtöasento oli kuulemma tosi hyvä, ainoastaan se lähteminen ei sitten enää ollutkaan niin täydellinen. Ponnistusta tuli kokeiltua kummallakin jalalla. Samoin myös lähtöä, jossa kumpikaan jalka ei ponnista. Kätevää. Mutta hauskaa oli ja hyvä mieli jäi. Jos vielä sitä keihästä..
Ja sen verran ilmeisesti myös tuli saatua auringonpaistetta, että kotona tuli ilmoittauduttua Forssan puolikkaalle, joka on 13.6. Ehkä hiukan liian aikaisin vielä mutta mihinkäs tässä olisi viikossa viisastunut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Soita sille balettiopettajalle ja sano että vain lahjattomat harjoittelevat ja tarvitsevat opetusta.

norppa kirjoitti...

no en tietenkään soita koska se otti mut sinne tunneille takaisin. vai olisikohan se taas niin, että poikkeus vahvistaa säännön..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...