maanantaina, kesäkuuta 29, 2009

Kroatiasta kukkuluuruu!

Lauantaina reissuun lähtiessä Sir S totesi, ettei tiedä keitään muita, jotka lähtevät pakettimatkalle.(no en minäkään tiedä montaa muuta joka tulee sekä edellisenä iltana että seuraavana aamupäivänä juhlimaan lähtöä yhtä intensiivisesti..)Yritin mutista, jotain omatoimimatkasta, ja ettei varaukseen liittynyt mitään seuramatka-tyyppistä mutta en usko tiedon päätyneen koskaan rekisteriin saakka. Mutta täällä ollaan Aurinkomatkoilla, Bolin saarella, Bracissa Kroatiassa. Puolihoidettuna perhehotellissa. Sinänsä kyllä hyvin, vaikkakin äkkiä, valittu. Ns. sadematkalle kannattaakin valita hotelli josta löytyy kuntosali, keilaradat, interwebbiyhteydet ja dayspa.
Mutta, kun on pahimpaan varautunut, kaikki muu on plussaa. Sadetta on ollut vain päivätorkkujen ajan, ja pieni pilvisyyskin tuntunut miellyttävältä. Eli tulvat vielä odotuttavat itseään, eikä pyörremyrskyjäkään ole näkynyt. Sinänsä toki hieman ehkä ennen aikaista alkaa juhlia näin alkuvaiheessa aiheella mutta kun ensimmäisellä aamiaisella taivaalta tuli vettä ikään kuin tuutin täydeltä, oli jo pakko virnistellä asialle.
Menomatkan paras yllätys oli kyllä Ms A:n. Kiitos siitä. Kesken ruokatarjoilun lentoemäntä tuli kysymään että emmehän olleet ehtineet avaamaan tilaamiamme kuohuviinejä? Hieman ällistyneenä käväisi mielessä, että onkohan juomat loppuneet kesken, ja joku tärkeämpi matkustaja tarvitsisi kipeästi juomiamme. Mutta ei. Kuulimme , että ystävämme Ms A halusi tarjota meille shampanjat. Aivan todella hauska ja ihana yllätys! Huomaavaista ja ilahduttavaa. Alkaneen loman hymyä riitti pitkään.

2 kommenttia:

hna eli Hanna Kopra kirjoitti...

Kukkuluuruuu! Ihanaa ja mukavaa lomailua! Hyvä, että edes jotkut menevät perhepakettimatkoille. Dayspa kuullostaa suorastaan ihanalta.

Tervetuloa takaisin! Tämän viikon helteet on nyt sitten helteilty ja ensi viikoksi onkin tiedossa mukavaa viileyttä.

Terkkuja!

Holiday-Norppa kirjoitti...

Sadetta siellä, sadettä täällä,
parempi pitää vaatteet päällä!

Kesä kuivaa, minkä kastaa,
toiset syö makkaran; minä grillaan pastaa!

Tulkaa kylään ja Maire mukaan -
niin ei hiljaisuudesta nauti kukaan!

- ohhoh, kuten näkyy, saa tää merellinen
ilmasto runolliseksi. Terkkui ja pusui!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...