lauantaina, kesäkuuta 13, 2009

Olette tulleet takaisin!

Onnistuin eilen ilmeisesti laittamaan laskurikoodin onnistuneesti sivupohjaan, koska olette tulleet takaisin! Teitä kävi täällä eilen 29 Oulusta, Joensuusta, Hyvinkäältä, Espoosta, Lahdesta, Mikkelistä ja Hyvinkäältä, Jyväskylästä, Turusta, Forssasta, sekä Californiasta(terkkuja anskulle). Tämän mukaan voisi suunnitella hyvin kesälomakierroksensa. Ajattelin, että hyppäisin Punaiseen Vaaraan, kiertelisin lukijakaupunkeja ja majoittuisin telttani kanssa ystävällisten ihmisten takapihoille. Ehkä tuo Hayward olisi haaste. Mutta kukapa ei haluaisi Loimaannorppaa telttailemaan marjapuskiinsa..?!
Juon parhaillaan aamukahvia ja valmistaudun lähtemään Forssan Suvi-iltaan 20 kilometrin pyrähdykselle. Innostuminen on kateissa. Yritän etsiä sitä automatkalla. Penkin alta. Tai ehkä aina ei pidäkään olla innostunut. Ehkä asioita myös tehdään vähemmän innostuneena ja "ne vain tehdään". Itse mielummin kyllä valitsen tuon innostuksen. Mutta senkin ajan vielä muistan kun kesä alkoi Provinssirockista..

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

On se muuten uskomatonta, että se laskurikoodi katoaa aina vähän väliä. Ei auta koneen buuttaus vaan jostain se koodin pätkä on taas kaivettava ja opeteltava miten se homma toimikaan. Kyllä tietotekniikka on ihmeellinen asia...

Ansku kirjoitti...

Meillä pääsee kyllä ihan sänkyynkin nukkumaan. Saat jopa oman huoneen. Että varaanko lennot?

Norppa, Noora kirjoitti...

Prepe, toi oli mulla vasta eka kerta kun se koodin pätkä hävis, ja taisi liittyä ton blogipohjan värien vaihtamiseen mutta oli se tuskainen kokemus kun piti ihan lukea ohjeet uudelleen, ja koodi oli muuttunutkin tässä välissä. Toinen suuri ihmetys oli, että homma alkoikin toimia uudelleen. Olin varma että pitää tehdä joku uusi tilinperustaminen, salasanat, blogipohja,hakea uutta sosiaaliturvatunnusta sekä ostaa uusi kone..

Ansku, no hemmetti. Mää meen pakkaamaan laukkuni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...